Konfirmant 2023-2024

Bli med som konfirmant i Sjømannskirken i København fra høsten 2023 til våren 2024!

Som konfirmant i Sjømannskirken i København får du et spennende år med mange opplevelser. Vi stiller de store spørsmålene om livet, kjærligheten, troen og alt som ellers møter oss i livet. Det blir lagt opp til månedlige samlinger hvor konfirmantene deltar på gudstjeneste og får undervisning. Det blir også to konfirmantleire; en om høsten og en om våren. Vi kan garantere et år utenom det vanlige som konfirmant i Sjømannskirken København.

Alle kan konfirmere seg hos oss. Er du ikke døpt, så kan du bli døpt i løpet av året. Har du behov for spesiell tilrettelegging av undervisningen, så lager vi et eget opplegg i samråd med foresatte.

Konfirmantforløpet starter 1. oktober 2023.

Konfirmasjon blir søndag 26. mai 2024 kl. 11.

Konfirmantene betaler en egenandel på 1500 danske kroner for konfirmantåret. Utover dette dekker konfirmantene deler av utgiftene til konfirmantleirene. 

Ta kontakt med sjømannsprest Hanne Marie via mail hmp@sjomannskirken.no eller telefon +45 28 43 96 11 dersom du ønsker mer informasjon om hvordan det er å være konfirmant i Sjømannskirken. Du kan også melde deg på med en gang under.

Bor du langt unna en sjømannskirke kan du konfirmere deg som nettkonfirmant. Du finner mer info om å være nettkonfirmant på

Hva koster det?

Konfirmantene betaler en egenandel på 1500 kroner for året. Utover dette betaler konfirmantene for deler av konfirmantleirene. Sjømannskirken dekker resten. 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info