Julebasar

Vi ønsker hjertelig velkommen til årets Julebasar i Sjømannskirken! Ta med alle du kjenner for å oppleve norsk juletradisjon av mat, håndarbeid, design og julestemning.

Fredag 1. desember kl.14:00-19:00
Lørdag 2. desember kl. 11:00-16:00
Søndag 3. desember kl. 12:00-16:00

Det blir salg av norsk tradisjonsmat, som f.eks. pinnekjøtt, lutefisk, norsk sjokolade, julekaker i mange slag og mye mer. Kirken er smekkfull av boder der man kan finne håndarbeid og gode julegaver. Vi holder lotteri, og tombola for barna - der man kan vinne mange fine gevinster. I tillegg har vi et flott loppemarked i kjelleren, der man kan gjøre flere scoop! Hvorfor ikke gi en miljøvennlig fin bruktgave denne julen?

I vår café kan du smake norsk rømmegrøt og julegløgg, krumkaker med multekrem, vafler, verdens beste og mye mer. Her kan du sitte og nyte julestemningen, finne nye bekjentskaper og få en smak av norsk jul!

Inngang kr. 10,-