Sjømannskirken åpner gradvis opp igjen!

Etter at Sjømannskirken i København ble stengt fra den 12.mars 2020 på grunn av Covid-19, er det nå med stor glede vi gradvis har åpnet dørene igjen for gudstjenester og litt annen aktivitet fra den 24.mai! Vi holder åpent hele sommeren, med noe redusert åpningstid.

Vi er glade for at vi nå gradvis kan åpne opp for å feire gudstjeneste sammen og ha noe annen aktivitet i Sjømannskirken i København. Vi har savnet dere!

Vi ber om forståelse for at en gjenåpning vil innebære at vi alle må ta hensyn til hverandre og følge alle anbefalte smittevernhensyn for unngå smittespredning av Covid-19. Det gjelder for eksempel å holde 1 m avstand til hverandre og vi vil ha restriksjoner på hvor mange mennesker vi kan ta imot samtidig.

Er du i risikogruppen så bør du spesielt vurdere om du av hensyn til deg selv og andre heller fortsatt skal bli hjemme. Har du symptomer på smitte eller er smittet av Covid-19, så må du også holde deg hjemme.

Åpning av Sjømannskirken skjer med forbehold om at vi eventuelt må endre rutinene underveis. Det blir også informert om retningslinjer når du kommer til gudstjeneste eller annet arrangement.

Fra uke 22 og inntil videre i sommer:

• Onsdager åpent kl. 12-15. Hverdagsmesse kl.12 med kaffe etterpå.
  • Lørdager åpent kl. 12-16. Lørdagsgrøt kl. 14
  • Søndager åpent kl. 10.30-13. Gudstjeneste kl. 11. Inngang til kirkerommet fra «Ved Stadsgraven» fra kl. 10.30. Enkel kirkekaffe.

I åpningstiden onsdager og lørdager kan man kjøpe kaffe og vafler og det er også mulig å handle norske varer i butikken og låne bøker på biblioteket.

Trenger du noen å prate med, ta kontakt med oss på telefon og e-post for å gjøre en avtale om å møtes. Du kan også bruke Nettkirken som har et sjelesørgerisk tilbud på nett. Her kan du få chatte med en prest, skrive e-post eller skrive en bønn: nettkirken.no .

Lytt til myndighetenes anbefalinger og ta fortsatt vare på hverandre !

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev her: https://www.sjomannskirken.no/københavn/nyhetsbrev/

Følg oss på Facebook

For spørsmål og andre henvendelser, ta kontakt med daglig leder Jofrid Landa

Tlf: +45 22 26 38 23 E-post: jla@sjomannskirken.no

Vi gleder oss til å se dere igjen!