Konsert med Ølberg og venner

24. januar kl. 19:00

Leif Jone Ølberg (baryton) har denne kvelden med seg Nathalie Chalkley (sopran) og Ian Ryan (pianist) og holder nyttårskonsert med Italienisches Liederbuch av Hugo Wolf.

Italienisches Liederbuch er en samling sanger komponert av den tyske komponisten Hugo Wolf. Sangene er komponert over italienske kjærlighetsdikt, og omtales ofte som noen av de vakreste komposisjonene til Wolf. Sangene er korte og varierte, hver sang varer sjelden mer enn ett minutt. De variere mellom inderlige og humoristiske, dvelende og rett på sak.

Leif Jone Ølberg er et kjent fjes i Sjømannskirken, og han arbeider denne sesongen som solist for den Jyske Opera i Århus. Nathalie Chalkly jobber som freelance sanger med størsteparten av sitt virke i England. Ian Ryan er ansatt som repetitør og dirigent ved den Kongelige Danske Opera.

Det serveres et enkelt måltid etter konserten.

Inngangspenger: voksne 100,-/student 75,-/ barn 50,-

Hjertelig velkommen til en flott konsert på Sjømannskirken i det nye året!