Høstens første Studentmiddag

Hjertelig velkommen til høstens første studentmiddag torsdag 5. september kl. 19. Spesielt velkommen til deg som er ny i byen. Her kan du møte gamle kjente og bli kjent med nye :)

På menyen denne dagen står grillmat, så det er bare å glede seg max. I tillegg blir det quiz, tankestrek og nydelig dessert.

Denne herligheten koster 75,- pr snute (betales i døra). Påmelding skjer på eventen på Facebook eller ved å sende en mail til studentprest Hanne hmp@sjomannskirken.no

Følg med på Facebooksiden vår for meny og event! Påmelding skjer på vår Facebookside, vår e-post: kobenhavn@sjomannskirken.no eller på tlf. 32 57 11 03.

Hvis du har noen allergier eller er vegitarianer er det bare å ta kontakt på forhånd og si ifra!

Hjertelig velkommen!

Vi anbefaler alle norske studenter i København å melde seg inn i gruppen "Norske studenter i København" på Facebook - her legger vi ut ulike studenttilbud i Sjømannskirken. Les mer om studenttilbud på denne siden.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.