Bryllup andre steder i Danmark

Ønsker du norsk prest til feks. slottsbryllup?

Har dere funnet et sted i Danmark hvor dere ønsker å feire bryllup? Ofte kan den lokale presten bistå, men dersom det ikke går, så er det noen andre muligheter. Ta gjerne kontakt med oss ang. alternativer. Det hender Sjømannsprestene i København kan bistå, men på grunn av høy aktivitet og mange bryllup i København, så er det ikke alltid det lar seg gjøre. Men vi vil gjerne være behjelpelige, så dere får drømmedagen deres!

Dersom sjømannsprestene skal bistå, så foretrekkes det at bryllupet holdes i en kirke/kapell. Brudeparet må også ordne med alt det praktiske knyttet til kontakt med kirkekontor, kirketjener, organist osv. Vigselssamtalen er i Sjømannskirken.

Det koster 9200,- NOK dersom dere ønsker denne løsningen. Hvis man ønsker å vies andre steder enn på Sjælland kommer det et tillegg på kjøring 3,50 DKK pr km og eventuelle bomavgifter.

Ta kontakt med oss på mail kobenhavn@sjomannskirken.no eller ring til oss på telefon +45 28 43 96 11.