Velkommen til bryllupsfest i København!

Sjømannskirken i København er en av de mest populære kirkene å gifte seg i, og det med god grunn. København er Nordens mest romantiske by med flott arkitektur, vennlige mennesker, masse dansk hygge og gode restauranter. København har alt fra stille og bortgjemte smågater til verdens lengste gågate Strøget.

Sjømannskirken har en flott beliggenhet sentralt i København, og vi vil være med på å gjøre dette til en flott dag for dere. Dere bør være tidlig ute med å reservere tid for vielsen.

Prøving av ekteskapsvilkårene
Dette skjer i Norge, og dette tar litt tid - så legg dette inn i planene deres for tidspunkt for vielsen. Før prøving finner sted må dere ha avtalt dato for vielsen med oss. Prøvingspapirer skal sendes inn til det ligningskontoret hvor en av dere er folkeregistrert. Dere skal begge sende inn en 'Erklæring fra brudefolkene' og forloverne skal begge sende inn 'Forlovererklæring' (Forloverne trenger ikke å være tilstede i vielsen, men det skal være to vitner utenom prest og brudepar. Dette kan vi ordne).

Ligningskontoret sender dere deretter en "Prøvingsattest" som dere videresender til oss i god tid. Denne er gyldig i fire måneder. Skjemaer får dere på ligningskontoret, eller dere kan hente og skrive ut fra denne link:
Erklæring fra brudefolkene

Musikk
Vi har organist i vielsene som spiller brudemarsjene og akkompagnerer til salmene. For å velge brudemarsjer, er dere velkomne til å høre på forslaget som Ørjan Horn Johansen har spilt inn. Nederst på siden finner dere en link til innspillingene. I tillegg er det fint å finne en til tre salmer.

Dersom det er spesielle ønsker til musikk, inklusiv solistinnslag, ber vi dere ta kontakt i god tid. Spesielt hvis organisten må øve inn noe ekstra (utenom salmeboken, liturgiboken og de vanlige marsjene). Vi hjelper gjerne til med å finne sangere og musikere til å bistå seremonien. CD-spilling og annen elektronisk musikk brukes ikke i Sjømannskirken i København.

PRAKTISK INFORMASJON

Her er noen tips, og ønsker dere så er det bare å ta kontakt! Vi kan være behjelpelig med å finne både fotograf, frisør og blomsterdekoratør til brudebuketten.

Fotograf: Odd Endre Pettersen er norsk fotograf, som vi har god erfaring med. Send han gjerne en mail: kontakt@bryllupsminder.dk
www.bryllupsminder.dk

Frisør: Tove på Fetch er en norsk frisør som har lang erfaring som bryllupsfrisør. www.fetch.dk.

Andre alternativer for frisør og fotograf kan man finne på www.krak.dk

For restauranter, hoteller eller andre spørsmål så ta gjerne kontakt med oss. Mer informasjon kan dere finne på www.visitcopenhagen.com og www.aok.dk.

Les mer i vårt bryllupsmagasin her.

Avtale
Ta kontakt med sjømannskirken telelefon +45 32571103 eller e-post :kobenhavn@sjomannskirken.no for å avtale dato for bryllupet. Vi sender dere et brev med utfyllende informasjon når vi har funnet dato.

Lykke til med forberedelsene, vi gleder oss til å møte dere!

Type:
24.04.2017 03:15:35

Bryllup i utlandet

Velkommen til å gifte dere i Sjømannskirken!

Bryllupsmarsjer

Hør opptak av 30 brudemarsjer som kan være aktuelle i bryllupet deres.