Konfirmasjon

Informasjon om konfirmantåret 2016/2017.

Denne høsten starter konfirmanttiden for dere som skal konfirmeres våren 2017. Et spennende år hvor du får muligheten til å oppleve mye.

Å være konfirmant i Sjømannskirken er litt annerledes enn vanlig for konfirmantene blir kjent med andre konfirmanter med norsk bakgrunn i København og konfirmanter i hele Nord-Europa. Det er et år med mange opplevelser og vi skal stille de store spørsmålene om livet, kjærligheten, troen og alt som ellers møter oss i livet.

Praktisk informasjon
Bor du i nærheten av København er undervisningen fordelt over åtte søndager i løpet av året, to konfirmantleire, julebasaren og gudstjenester.

Bor du et annet sted i Danmark kan du følge et nettkonfirmantopplegg. Da får du oppgaver over internett, som du besvarer og får tilbakemeldinger på. I løpet av året får du besøk av presten fra Sjømannskirken og du er velkommen til å være med på konfirmantleirene. Det er da også mulig å feire konfirmasjon her i København eller i din lokale kirke i Danmark eller Norge.

2016/17

På høsten drar vi til Hamburg (oktober 2016) og på våren drar vi til London (mars 2017). Her blir du kjent med norske konfirmanter som bor i Nord-Europa, akkurat som deg selv. Bli kjent med deg selv og andre. Vi skal i konsentrasjonsleir i Hamburg, på musikal og gå gatelangs i London, lage gudstjeneste og skape høytid i kirkerommet.

Alle kan konfirmere seg i kirken. Er du ikke døpt, så kan du bli døpt i løpet av året. Har du behov for spesiell tilrettelegging av undervisningen, så lager vi et eget opplegg i samråd med foresatte. Vi finner gode løsninger sammen!

Undervisningen starter i slutten av september. Konfirmasjon er 4. juni 2017 klokken 11.

Første gang vi møtes er det presentasjonsgudstjeneste av konfirmantene. Det er september 2016.

Ta kontakt med Pål Kristian Balstad, sjømannsprest for eksempel ved å sende e-post til pkb@sjomannskirken.no dersom du vil ha mer informasjon eller tilsendt påmeldingskjema.