Kong Haakons Kirkes Venner

Kong Haakons Kirkes venner skal skape forståelse, goodwill og økonomisk støtte til kirken.

Hva gjør foreningen?

Formålet til forenignen er å skape forståelse og goodwill for Kong Haakons Kirkes virke, fremskaffe økonomisk støtte til vedlikehold og drift. For å få til dette har foreningen opparbeidet et fond.

Kong Haakons kirkes venner ble opprettet i 1960 og har siden den gang bidratt med betydelig støtte til vedlikehold og drift av kirken. Foreningen har i flere år hatt et synkende medlemstall og dette må vi nå få stoppet.

Hvorfor bli medlem?

Kontingenten er på 200 kroner i året + eventuel gave. Som medlem i foreningen er du med på å bidra til langsiktig finasiering og opprettholdelse av kirkens drift.

At kirken har en solid forening i ryggen er en trygghet for at driften kan fortsette. Pengene kirken får fra Norge er varierende fra år til år og øremerket lønn. Kong Haakons Kirkes venner har i alle år gitt solide tilskudd til prosjekter som ikke hadde blitt gjennomført uten den støtten.

Du kan enkelt melde deg inn på skjemaet under og du vil motta en mail med yttligere opplysnigner.

Støtte gitt til kirken

2018: 40.000 til istandsettelse av messehagler

2017: 20.000 til konserter med norske musikere

2016: 28.000 til Louis Poulsen utelamper

2015: 76.000 til vedliekhold til kirken

Styret i foreningen

Audun Røyneberg, formann (Kirkerådet)

Ivar Kvernrød, kasserer (Norsk Understøttelsesforening)

Hanne Jytte Neverdal (Den Norske Forening)

Anette Schøn (Den store dameforening)

Ingrid Flem (Norges ambassade)

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.