Spørsmål og svar

Vi har samlet svarene på de vanligste spørsmålene

Om vielsen:

Når kan vi gifte oss?

Vi har ledige tidspunkter hele året. Vi tilbyr bryllup onsdager kl. 13 og 14:30 samt lørdager kl. 13, 15 og 16:30.

Hvor tidlig må vi booke vielse?

Det er alltid lurt å være ute i god tid. Juni, juli og august er populære tidspunkt. Finn ledige tidspunkt og reserver her.

Når har vi samtale med presten på forhånd?

Vi avtaler tidspunkt når dere booker tid for vielse. Som regel kommer dere innom dagen før. I samtalen gjennomgås den store dagen og det praktiske rundt vielsen som salmer, sang osv. Vi er fleksible på tidspunkt for samtalen.

Hvor mange gjester kan vi ta med?

Dere kan komme to eller 200. Vi har plass til alle.

Må forloverene delta?

Nei, de trenger ikke delta i vielsen. Det skal være to vitner til vielsen, men dette kan vi ordne.

Hva må være i orden på forhånd?

Dere må på forhånd sende oss prøvingsattestfra folkeregisteret, utfylle skjema til kirkeboken og betale for vielsen.

Hva koster det?

6350 NOK. Dette inkluderer leie av lokale, personale og alterblomster.

Hvordan betaler vi?

Når vi mottar prøvingsattesten vil vi sende dere en faktura. Den kan betales via norsk bank.

Musikk:

Må vi ha organist og sang i bryllupet?

Dere må ikke, men vi anbefaler på det sterkeste at dere har det. Musikken er en viktig bidragsyter for at vielsen deres blir en vakker opplevelse.

Kan dere skaffe en sanger/solist?

Ja, det kan vi. Ta kontakt med oss og skriv litt om hva dere ønsker så kommer vi med et forslag.

Kan vi spille musikk fra CD under vielsen?

Nei, CD og annen elektronisk musikk brukes ikke i Sjømannskirken.

Annet:

Kan dere hjelpe oss med blomster, frisør og overnatting?

Ja, det kan vi. Se under og trykk på saken som heter "tips til bryllupet"

12.05.2021 03:15:48
27.07.2016 10:15

Velkommen til bryllupsfest i København!

11.05.2018 10:19

Tips til bryllupet

Her finner du litt praktisk informasjon samt kontaktinformasjon til fotograf, frisør mm.

11.05.2018 11:03

Skjema til kirkeboken

Når tidspunkt for vielse er avtalt ber vi dere fylle ut dette skjemaet.