Vårt tilbud til studenter

Vi har studentmiddager, egen lesesal, butikk og masse andre aktiviteter og tilbud. Velkommen!

Det er omlag 2000 norske studenter i København som studerer alt fra medisin, økonomi, musikk, psykologi, retorikk, pedagogikk, teologi eller noe annet.

I sjømannskirken skjer det mye for studenter:

Studentmiddag
Første torsdag i månenden klokken 19 serveres middag til studenter. Det er uformelt med god stemning, quiz og mulighet til å treffe gamle kjente og bli kjent med nye. Middagene koster 75 kroner per person. Påmelding på Facebook. Følg med på https://www.facebook.com/sjomannskirken.kobenhavn og instagram:@sjomannskirkenkobenhavn

Lesesal
med kaffedeal (20 kroner for kaffe hele dagen) og hyggelig pausefellesskap med de andre studentene og andre folk på kjerka. Vi har leseplass til 12 studenter i tillegg til et flott bibliotek med norske bøker. Lesesalen er åpen alle dager med unntak av mandager. Åpningstider: tirsdag og onsdag kl 9-22, torsdag kl 12-22, fredag kl 9-22, lørdag kl 10:30-22 og søndag kl 9-22. Kommer du før åpningstiden kl 12, så kan du ringe på kjøkkendøra og noen vil åpne for deg. Vi har WiFi!

På boligjakt? Boligsituasjonen til studenter i København er vanskelig. Vi har tips til studenter om hvordan man kan begynne boligjakten og hvordan man går frem, så bare ta kontakt.

Samtale
Livet som student i København kan være utfordrende og man kan stå ovenfor mange store og vanskelige valg. Det er mulighet for å ta en prat eller ha en veiledningssamtale for studenter enten med diakon Jofrid Landa eller studentprest i København Odd Inge Tangen. Vi har taushetsplikt. Ta kontakt med oss.

I tillegg... Visste du at du i tillegg kan lese gratis aviser i helgene, surfe gratis på dataen og få hjelp til å betale danske eller norske regninger eller låne en norsk bok på biblioteket med deg hjem. Nevnte vi gymsalen det går an å spille fotball i? Det går også an kjøpe norske varer som melkesjokolade, fiskeboller, brunost, makrell i tomat og mange andre norske varer i den norske butikken. Så er det gudstjeneste hver søndag klokken 11, risengrøtservering klokken 14 på lørdager og mulighet for å komme innom å ta en kaffe og vaffel alle dager (unntatt mandag).