Vårt tilbud til studenter

Vi har studentmiddager, egen lesesal, butikk og masse andre aktiviteter og tilbud. Velkommen!

Det er omlag 2000 norske studenter i København som studerer alt fra medisin, økonomi, musikk, psykologi, retorikk, pedagogikk, teologi eller noe annet.

I sjømannskirken skjer det mye for studenter, bare ikke så mye våren 2018. Sjømannskirken skal renoveres og vi har derfor et begrenset studenttilbud fram mot sommeren. Lesesalen er midlertidig stengt, og det er ikke lørdagsgrøt eller studentmiddager. Vi vil derimot arrangere studentkafê første torsdag hver måned i Stanleys Gaard på Christianshavn. Vi er ellers tilgjengelige som vanlig dersom du skulle ha behov for en samtale eller annen hjelp.

Følg oss på Facebook og Instagram for mer om info studentkafêer og om når vi er tilbake i Kong Haakons kirke.

Studentmiddag
Første torsdag i månenden klokken 19 serveres middag til studenter. Det er uformelt med god stemning, quiz og mulighet til å treffe gamle kjente og bli kjent med nye. Middagene koster 75 kroner per person. Påmelding på Facebook. Følg med på https://www.facebook.com/sjomannskirken.kobenhavn og instagram:@sjomannskirkenkobenhavn

Lesesal
med kaffedeal (20 kroner for kaffe hele dagen) og hyggelig pausefellesskap med de andre studentene og andre folk på kjerka. Vi har leseplass til 12 studenter i tillegg til et flott bibliotek med norske bøker. Lesesalen er åpen alle dager med unntak av mandager. Åpningstider: tirsdag og onsdag kl 9-22, torsdag kl 12-22, fredag kl 9-22, lørdag kl 10:30-22 og søndag kl 9-22. Kommer du før åpningstiden kl 12, så kan du ringe på kjøkkendøra og noen vil åpne for deg. Vi har WiFi!

På boligjakt? Boligsituasjonen til studenter i København er vanskelig. Vi har tips til studenter om hvordan man kan begynne boligjakten og hvordan man går frem, så bare ta kontakt.

Samtale
Livet som student i København kan være utfordrende og man kan stå ovenfor mange store og vanskelige valg. Det er mulighet for å ta en prat eller ha en veiledningssamtale for studenter enten med diakon Jofrid Landa eller studentprest i København Odd Inge Tangen. Vi har taushetsplikt. Ta kontakt med oss.

I tillegg... Visste du at du i tillegg kan lese gratis aviser i helgene, surfe gratis på dataen og få hjelp til å betale danske eller norske regninger eller låne en norsk bok på biblioteket med deg hjem. Nevnte vi gymsalen det går an å spille fotball i? Det går også an kjøpe norske varer som melkesjokolade, fiskeboller, brunost, makrell i tomat og mange andre norske varer i den norske butikken. Så er det gudstjeneste hver søndag klokken 11, risengrøtservering klokken 14 på lørdager og mulighet for å komme innom å ta en kaffe og vaffel alle dager (unntatt mandag).