Vårt tilbud til studenter

Vi har studentmiddager, lesepulter på biblioteket, butikk med norske varer, og flere andre aktiviteter og tilbud. Velkommen!

Det er omlag 2000 norske studenter i København som studerer alt fra medisin, økonomi, musikk, psykologi, retorikk, pedagogikk, teologi eller noe annet.

I sjømannskirken har vi mange gode tilbud til byens studenter. Vi arrangerer studentmiddager, vi har 5 leseplasser på biblioteket, og er tilgjengelige for både tips om København og en samtale om livet skulle by på utfordringer.

Følg oss på Facebook og Instagram for mer om info om våres tilbud og for påmelding til arrangementer.

Studentmiddag
Første torsdag i måneden klokken 19 serveres middag til studenter. Det er uformelt med god stemning, quiz og mulighet til å treffe gamle kjente og bli kjent med nye. Middagene koster 75 kroner per person.

Bibliotek/lesesal
Vi har et flott og nytt bibliotek med 5 lesepulter og et stort utvalg av norske bøker. Vi har kaffedeal (20 kroner for kaffe hele dagen), og i leseværelset får du et hyggelig pausefellesskap med andre studenter, besøkende eller de ansatte på kjerka. Lesesalen er åpen alle dager i kirkens åpningstider med unntak av mandager. Dersom du ønsker å benytte lesesalen utenom våre åpningstider kan du ta kontakt med sjømannsprest Hanne på tlf.: +4528439611 eller e-post: hmp@sjomannskirken.no. Vi har WiFi! 

På boligjakt?
Boligsituasjonen til studenter i København er vanskelig. Vi har tips til studenter om hvordan man kan begynne boligjakten og hvordan man går frem, så bare ta kontakt.

Samtale
Livet som student i København kan være utfordrende og man kan stå ovenfor mange store og vanskelige valg. Det er mulighet for å ta en prat eller ha en veiledningssamtale for studenter enten med diakon Jofrid Landa eller studentpresten Hanne Marie I. Frostlid. Vi har taushetsplikt. Ta kontakt med oss.

I tillegg...
Visste du at du i tillegg kan lese gratis aviser i helgene, surfe gratis på dataen og få hjelp til å betale danske eller norske regninger eller låne en norsk bok på biblioteket med deg hjem? Nevnte vi at i gymsalen går det blant annet an å spille fotball? Det er også mulig å kjøpe norske varer som melkesjokolade, fiskeboller, brunost, makrell i tomat og mange andre norske varer i den norske butikken. Så er det gudstjeneste hver søndag klokken 11, risengrøtservering klokken 14 på lørdager og mulighet for å komme innom å ta en kaffe og vaffel alle dager (unntatt mandag).

Del