Kirkeparade

Full kirke da befalselever fra Christian Radic kom på besøk.

Søndag 13.november var det en spesiell gudstjeneste påSjømannskirken på Lanzarote. Det var en såkalt kirkeparade iforbindelse med at skoleskipet Christian Radic med 57 elever frasjøforsvarets befalskole besøkte øya. det var flott da dissemarsjerte inn i det fullsatte kirkerommet med korset og det norskeflagget først i inngangsprosesjonen. Sjøforsvarsprest Odd Bjørnebyog elevene hadde laget gudstjenesten med temaset;Hjemlengsel.Elevene hadde laget band med piano, gitar/ukulele og munnspill. Dehadde laget en flott bildeserie og sang; Å eg veit meg eit land.Forsvarets minnedag ble markert med ett minutt stillhet oglystenning for falne soldater. Denne kvelden var 230 tilstede ikirken på Lanzarote- som vel er rekord i antall besøkende sidenåpningen av kirken for 5 år siden.