Stor bursdagsfest

Flott gave til kirka fra jubilantene

Tilsammen fylte de 795 år! Elleve av nordmennene isjømannskirkemiljøet gikk sammen og laget en felle stor-bursdag. Demange gjestene ble oppfordrer til å gi en gave til Sjømannskirken istedet for til jubilantene. Festen gikk av stabelen i påSjømannskirken på Lanzarote 8.mars 2013, og stemningn var sværtgod. Jubilantene hadde sørget for et gedigent kakebord - se bildet!Mange hadde hilsener, taler og andre innslag til glede for defremmøtte. Daglig leder Knut Kaldestad hadde en tale der han takket for den flotte feiringen, og gratulerte de rausejubilantene. De er nesten "gammel som Metusalem" tilsammen, sahan. Den store pengegaven kom på vel 700€. Dette kommer godt medtil ulike nyinvesteringer på Kjerka.