Hurra for nasjonaldagen!17.mai på Lanzarote

17.MAI PÅ LANZAROTE 2018

Sjømannskirken og Nordisk forening på Lanzarote inviterer til 17.mai-frokost kl.10:00 på Sjømannskirken i Puerto del Carmen!

Vi hilser flaggene, det blir nasjonalsanger, 17.maitog, tale for dagen og leker for barn i alle aldre. Sjømannskirken byr på rundstykker, vann, kaffe og te, og de voksne betaler bare 5€ for det. Det blir salg av brus.

Alle gjestene tar med pålegg som ost, egg eller skinke, potetsalat, syltetøy eller det du synes passer til et spleiselag. Meld fra hva du tar med ved påmelding, og ta det med ferdig dandert på tallerken eller fat.

Ta med flagg om du har. Du kan også få låne flagg på kirka.

Vi ber vi om påmelding til lanzarote@sjomannskirken.no
eller ved å sende SMS til / å ringe (0034) 686 943 931 før 13.mai.

Festmiddag

På kvelden samles de som vil til festmiddag kl.19.00 på restaurante La Ola (1.etg) på Avenidaen.Vi spiser det som restauranten tilbyr i sin meny. Vi trenger å vite hvor mange som kommer, så bruk kontaktadressene ovenfor.

VI ØNSKER STORE OG SMÅ HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN FLOTT FEIRING PÅ LANZAROTE!

Hilsen Sjømannskirken på Lanzarote og Nordisk Forening Lanzarote.