Hyggekveld og fest på Kjerka.

Det blir både hyggekvelder og festkvelder på Kjerka.

>

Velkommen til hyggekvelder på kirken! Vi samles torsdager kl. 18 til 20. Sesongens første hyggekveld blir den 18. oktober. Vi har satt sammen et variert program med sang og musikk, foredrag, høytlesning og kveldstanker. Det blir også kaffemat og åresalg. Ekstra festlig blir det når vi dekker langbord 1. november og 29. november til "fest på Kjerka"!

Hyggekvelder høsten 2018

Torsdag 18. oktober
: Blanda drops - quiz, sang, dikt. Vi drar i gang sesongen sammen!

Torsdag 25. oktober: Randi og Arngeir Moe: Til fjells! Et møte med Gjendine Slålien og Edvard Grieg.

Torsdag 1. november: Fest på Kjerka. Langbord med middagsservering. Temaet er "blå". Hege Johansen synger klassikere fra 60- og 70-tallet. Kåseri "Om livet før og nå" ved Stein Gjulem. NB! Påmelding. Pris: 15 Euro pr pers. Barn halv pris.

Torsdag 8. november: Sangkveld med vinterassistentene. Kom og syng med!

NB! Onsdag 14. november: "Hva for en Markus var det? Kilden og Gabriel Scott" - i ord og toner ved Solveig og Stein Gjulem.

Torsdag 22. november: Norsk oljehistorie ved Johannes Kjøde.

Torsdag 29.november: Fest på Kjerka. Ribbemiddag. Sang ved Alegria. NB! Påmelding. Pris: 15 Euro pr pers. Barn halv pris.

Torsdag 6. desember: Da Jesusbarnet kom til prærien. Forfatteren Tor Åge Bringsværd leser og snakker om sine mange julefortellinger.

Torsdag 13. desember: "Med salmeboken fra advent til jul" ved Randi og Arngeir Moe.

Torsdag 20. desember: Tema er en overraskelse!

Torsdag 27. desember: Romjulsfest på Sjømannskirken. Juletregang, kaffemat, variert program.