OL-kirken liv laga

Og den lager liv også!

OL-kirkener blitt arenaen for dem som ikke har billetter til Norgeshåndballkamper. Men det er blitt sagt av norske supportere at deter minst like mye liv foran TV-en i OL-kirken, som på arenaen derkampene faktisk går.

Kjempestemning
Under Norges kvartfinalekamp mot Brasil, var  detfullt hus i sjømannskirken i London, og det ble en intens kamp bådefor jentene på banen, og for dem som heiet jentene frem viaskjermen.

We are the champions
PåOL-bloggen kan du lese om de heseblesende minuttene førdommeren endelig blåste av kampen og alle kunne slippe jubelen løs.Bildene taler virkelig for seg selv. Det er lite, om noe, som fårfrem så mange kollektive følelser som det idretten gjør. Det blevirkelig tydelig da alle kastet seg rundt halsen på hverandre, norske flagg svaiet,og husbandet kjørte på med "We are the champions".

Sang seg inn i hjertene
Alle satt nok med den samme følelsen under konsertentidligere i uka med Marianne Antonsen og Knut Anders Sørum. At de var med pånoe vakkert, og noe som er helt på siden av idrett, men som likevelhørte hjemme i OL-kirken.

Enda gjenstår dager med høydepunkt både på og utenforidrettsarenaen. Gjesteboken i kirken er allerede fylt med minner, men det erplass til flere hilsner.