Høsttakkefest og utdeling av 4-årsbok

Søndag 15. oktober kl 11

Søndag 15. oktober kl.11.00 feirer vi høsttakkefest på Sjømannskirka. Hit er alle velkommen, både små og store, men fyller du 4 år i år, er du spesielt invitert...

Vi har nemlig en gave til alle 4-åringer denne dagen - en egen bok som er skrevet til deg som er 4 år. Denne boka inneholder fortellinger fra Bibelen, flere sanger og morsomme historier. Boka deles ut i gudstjenesten. Meld gjerne fra til menighetspedagog Astrid Sandvand Dahlen på mail.

I gudstjenesten skal vi takke for skaperverket og for alt som er godt i livene våre. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og lunsj inspirert av høstens frukt og bær. På kirkekaffen arrangerer vi også kakelotteri der alle inntektene går til ROBES-prosjektet. Velkommen!