Aktivitet UTE

Familieturen

Disse oppleggene er hentet fra boken «Familieturen» som inneholder 26 turer til alle årstider, og med turer knyttet til kirkelige høytider som jul, påske og pinse. Målsettingen med opplegget er å tilrettelegge for et familiearbeid med friluftsliv og bibelhistorier i sentrum.

Her finner man to fullstendige opplegg, påsketuren og fisketuren. Begge turene tar utgangspunkt i fortellinger som kan knyttes til Jesu oppstandelse. «Påsketuren» er knyttet til historien om den tomme graven og «Fisketuren» er knyttet til Jesus som møter disiplene ved Galileasjøen etter oppstandelsen.

Last ned PDF filen her.

Kreativt HJEMME

• Bake påskebrød
  • Lage påskeharer med doruller eller annet som er tilgjengelig
  • Bygg påskefortellingen med Duplo eller Lego
  • Lag påskekroner (som en bursdagskrone, men med blomster og sommerfugl som pynt)
  • Lag snø-påskeegg (bland snø og vannfarge og form som egg)
  • Lag påskepynt med trolldeig. Oppskrift: 1 del vann, 2 deler salt, 3 deler mel. OPS, figurene må ikke være for tykke. Tørkes i ovnen ved ca 120 grader, minst tre timer. Kan males.
  • Male egg
  • Lage påskehage

Arts & Craft

Sommerfuglen  Høyreklikk på bilde for å laste ned
Bier og blomster 1/2  Høyreklikk på bilde for å laste ned
Bier og blomster 2/2  Høyreklikk på bilde for å laste ned
Korset  Høyreklikk på bilde for å laste ned

Påskehefter

Lommedalen Menighet tilbyr et komplett påskeprogram og aktiviteter for hele familen. Last ned deres ultimate påskepakke her.

I tillegg har de laget et hefte tilpasset for mindre barn, det kan du laste ned her.

Begge påskepakkene har også sine egne spillelister på Spotify! Trykk her for å gå til spillelistene...

Påskefortellingens manus kan lastes ned her.

Sommerfugl mal og blomster mal (trykk på "mal" for å laste ned)