Digital Julebasar 2020

Besøk Sjømannskirkens «Julebutikk på nett»!
20.november - 6.desember

Velkommen til en annerledes julebasar i Sjømannskirken i London.

Sjømannskirken holder på tradisjonene om Julebasar, selv om covid-19 setter begrensninger. Julebasaren har betydd mye for nordmenn og andre besøkende gjennom mange år. Inntektene fra basaren er nødvendige for å holde hjulene i gang på kirken.

Julebasaren blir i år en «Julebutikk» på nett som er åpen 20.november - 6.desember.

Basarkomiteens lager vil legges ut, her blir det mulighet for å kjøpe blant annet pledd, gensere, tøfler og så videre. Santa Girls med flere har produsert julepynt som vanlig, og det har også kommet hjemmestrikkede varer fra venner i Norge. Takket være deres innsats er det en glede å kunne selge disse varene, som kan gis som julegaver eller pynte opp hjemme til jul.

Bestillingene blir sendt hjem i posten.

Vanligvis er det salg av matvarer som er typisk norsk til jul på basar, men i år vil det ikke selges mat i Julebasaren på nett. Hos Scandinavian Kitchen er det mulig å bestille mange av varene som lager norsk jul, de leverer på døren hjemme. Les mer her!

Når det gjelder ribbe, pinnekjøtt og andre ting til julemiddagen, vil det være mulig å bestille dette hos slakteren som kirken har brukt i mange år. Frist for bestilling herfra er innen 14.desember. 
Varer herfra må hentes hos slakteren og betales med kontanter. Les mer her!

Om ikke noe av vareutvalget faller i smak, håper vi likevel du lar deg inspirere til å skulle støtte Sjømannskirken ved å bli fast giver eller gi en gave.

Del