Foto: Morten Opedal © Sjømannskirken</i>
GUDSTJENESTER I SJØMANNSKIRKEN

Nå når samfunnet gradvis åpner opp igjen ser det ut til at også Sjømannskirken endelig kan begynne med noe aktivitet i kirkebygget.

Forutsatt at alt går riktig vei blir det gudstjenester igjen her i kirken tre søndager før sommeren:

Søndag 30.mai kl.11.00 - Søndag 6.juni, kl.11.00 – og søndag 13.juni, kl.11.00.

Søndag 20.juni, kl.14.00 blir det gudstjeneste i Esher, men ikke  i Sjømannskirken.

Alle søndagene vil også ha en digital sending på Facebook.

Ut fra retningslinjene som gjelder er det en grense på 30 personer som kan delta, og det blir forhåndspåmelding, og registrering ved døren, slik at dessverre ingen kun kan møte opp. Se oppslaget om søndagens gudstjeneste hvordan melde seg på. Det vil ikke bli arrangert kirkekaffe.

Etter 20.juni blir kirken lukket for sommeren, men digitale søndagstanker fortsetter hver helg som nå, og det blir gledelig å åpne igjen for alvor i løpet av september.