Ny praktikant til London

Velkommen Ingeborg!

Sjømannskirken i London har for året 20/21 fått tilsatt Ingeborg Tjelle i praktikantstilling, velkommen skal du være! Les Ingeborgs egenpresentasjon under:

Jeg heter Ingeborg Tjelle, er 25 år og kommer fra Sandnes. Jeg er så heldig at jeg har fått jobb som praktikant i sjømannskirken, og jeg gleder meg til å bruke året hos dere i London!

Jeg har de siste årene tatt en bachelorgrad i ungdom, kultur og tro ved MF vitenskapelig høyskole i Oslo. Jeg håper derfor jeg kan få brukt noe av det jeg har lært i studiet, men at sjømannskirken også kan bli en ny og god erfaring.

Jeg ble født i Japan og bodde der til jeg var 9 år som misjonærbarn i Det Norske Misjonsselskap. Jeg vet derfor noen ting om å være barn og vokse opp mellom flere kulturer og hjemland. Det er derfor ikke til å stikke under en stol at jeg nok gleder meg spesielt til å bli kjent med de som er barn og unge i London.

Håper det kommende året vil bli givende og spennende, til tross for den spesielle tiden vi alle er i. Guds fred!