HJEMMESIDEN

Det er her på hjemmesiden til Sjømannskirken i London du nå er :)

Hele Sjømannskirkens hjemmeside finnes her

NYHETSBREV

Nyhetsbrevet kommer vanligvis ukentlig, på onsdag ettermiddag/kveld.
NB! Noen nettlesere sender det til søppelpostkassen, så om du lurer på hvor det blir av - sjekk den.

Meld deg på til Nyhetsbrevet her.

Ønsker du å bytte e-postadresse til Nyhetsbrevet gjør dette:

* Avslutt abonnementet på den gamle e-postadressen - det ligger link til dette nederst i e-postene.

* Opprett nytt abonnement på den nye e-posten.

Facebooksiden til Sjømannskirken i London

Alt som kommer på Sjømannskirkens Facebookside sees også automatisk lenger nede på hjemmesiden her - man trenger altså ikke ha egen Facebookside for å se det som legges på Facebook!

SMÅBARNSTREFFET har sin egen, lukkede Facebookside. Hver onsdag kl 11 sendes live Småbarnstreff fra kirken der.
Be om tilgang til gruppen, så kan dere være med!

Sjømannsprest for studenter Storbritannia og Irland - Ingrid Ims har egen Facebookside.

sjomannskirkenilondon på Instagram kommer litt-av-hvert øyeblikkshendelser med ujevne mellomrom.

Sjømannskirken i Londons YouTube-kanal finnes blandt annet noen gudstjenester, Søndagstanker - og litt til som legges på nett.

Grunnet avtale med TONO i Norge om kompensasjon til rettighetsinnehavere til tekster og melodier vil de sendingene som inneholder sang og musikk registrert hos dem kun bli liggende ute i en uke etter publisering.

Så - se sendingene når de er "ferske"!

Det vil ikke være like mye aktivitet på YouTube-kanalen høsten 2021.

Telefon: +44 (0)20 7740 3900

Samtale- og nødtelefon: +44 (0)7402 104876

Sjømannskirkens RingeTeam har jevnlig kontakt med mange nordmenn.
Kunne du tenke deg å få en telefon fra en av teamet?

Send en e-post til
Sjømannsprest Ellen Marie Skillingstad:
ems@church.no

POSTADRESSE