Kunstutstilling: "Krigseilern"

War Heroes At Sea by Marit Molin

12. september stiller kunstner Marit Molin frem bildene sine som omhandler krigsseilerne og deres familiers opplevelser under og etter andre verdenskrig. Arbeidene hennes forteller om de følelsesmessige kvalene og traumene som krigsseilerne og deres barn opplevde, og spesielt hvordan det var å vokse opp midt i dette. Bakgrunnen for utstillingen sier Marit selv er:
“Min far Harald Brynildsen, født 1910, London nr. 12522, var i den Norske Kongelige Marine fra 1939 til 1945. Han giftet seg i Skottland og fikk to sønner, Harold og Norman Brynildsen. Det er mulig at en av dem lever i dag. Etter flere søk kommer jeg ikke lenger og tar derfor kunstens språk i bruk”.
Kunstutstillingen i Sjømannskirken vil være Marits rop om hjelp og tenner et håp om å kunne komme i kontakt med halvbrødrene sine. Utstillingen vil ha offisiell åpning 12. september kl 19.00, med velkomstdrink og vafler/kaffe. Ambassaden vil være tilstede og i tillegg inviterer vi alle de nordiske ambassadene og kirkene i London. Utstillingen er GRATIS og kan sees frem til 11. oktober.
Kunstutstillingen er støttet av Stolt Nielsen.