Norskundervisning for voksne

Annenhver lørdag mellom 10.00 og 12.00

ØNSKER DU Å LÆRE NORSK?

Et av tilbudene her i Sjømannskirken er norskundervisning. I tillegg til Lørdagsskolen som er for barn i forskjellige aldre, har vi også en voksenklasse på 5-10 elever. Klassen møtes annenhver lørdag (neste gang er 24. februar) til uformell og hyggelig norskundervisning, som tar utgangspunkt i enkle samtaler med innslag av grammatikk, alternative måter å si ting på, og ispedd norsk kultur. Ingen blir presset utenfor sin komfortsone! Læreren vår, Trond er fra Oslo, og har undervist her i fire år. Det er plass til noen flere i klassen, så om du hare en mann, kone, partner, venn eller kjenner noen andre som kan være interessert, er det bare å ta kontakt med oss her i kirken, eller direkte med Trond her.