Studentens Julemiddag 2017

Fredag 1. desember kl 18.30

Studentpresten i UK, Sjømannskirken i London, og ANSA London inviterer til den årlige julemiddagen for studenter og young professionals i London, fredag 1. desember 2017.

Dørene åpnes kl 18:00 og vi ber om at folk er til stede for gløgg og mingling kl 18:30. Middag serveres kl 19:00. Etter desserten blir det avreise for de som skal på nattklubb (ANSA organiserer). De som ønsker å bli igjen på kirken for en hyggelig kveld videre, er velkomne til det. Det blir litt quiz, musikk og snacks (mer detaljert program kommer).

Adresse for kvelden er: Sjømannskirken i London, 1 St. Olav's Square, Albion Street, Rotherhithe, SE16 7JB London.

Pris: £25 for ikke medlemmer og £15 for medlemmer i ANSA.
(Obs! ANSA-medlemsnummer fylles inn på PayPal-siden under).

Meny: Ribbe, medisterkaker, surkål, poteter, annet tilbehør, dessert, kaffe og kaker. Det står vann på bordene, mens brus, vin og øl kan kjøpes i kiosken i kirken. Har du allergier eller spesielle behov? Vennligst fyll ut i PayPal OG send kjøkkenet en mail.

Påmeldingsfrist: Søndag 26. november kl 24:00, eller når det er fullt - det er 100 plasser.

Antrekk: Pent

Velkommen!