Babysang og Småbarnstreff

Hver onsdag møtes småbarn med foreldre til barnesang og hyggelig samvær.

Kirken har et lekerom og gode lokaler hvor barna kan leke og ha det gøy. I tillegg blir voksne og barn kjent med hverandre gjennom sosialt samvær og aktiviteter. Gjennom blant annet mat, lek, sanger og bøker lærer barna norsk språk og blir kjent med norsk kultur.

Dørene åpnes klokken 10.30

Klokken 11.00 har vi Babysang (0-1 år), sanger og regler tilrettelagt for de aller minste.

Klokken 11.30 er det Småbarnstreff (1-4 år, babyene kan også være med), sanger, regler, bevegelser og fortellinger der barna aktiviseres og lærer norsk språk.

Klokken 12.00 serveres det lunsj. Her er hovedregelen norsk og barnevennlig mat. Lunsjen koster £6 per voksen og inkluderer mat til barnet/barna.

Mens barna leker eller tar seg en velfortjent lur, blir det tid til kaffe og litt prat for mammaer og pappaer.

I tillegg til å møtes i kirken, avtaler vi innimellom en del andre aktiviteter. Vi hjelper også hverandre med for eksempel barnepass, og er dermed et hyggelig og nyttig nettverk.

Har du spørsmål, ta kontakt med kateket Randi Langkaas.

Bli med i Babysang og Småbarnstreff-gruppa på Facebook for å få med deg LIVE-streams fra oss hver ONSDAG!

Velkommen til oss!