Familiekor i Wimbledon

Sjømannskirken i London inviterer til Familiekor på Den Norske Skolen hver tirsdag kl.15.30. Vi samles en times tid i peisestua til sang og musikklek. Samlingene ledes av menighetspedagog Hilde Haug Larsen (lærer) og assistent Mattis Moviken (musiker) og jobber på Sjømannskirka i London.

Til Familiekoret er alle velkommen, både barn og foreldre. Det handler om trygghet, gjenkjennelse, glede og kommunikasjon gjennom sang, rytmer og musikk. Her blir det sanger og sangleker for voksne og barn, som du kan bli kjent med på nytt - eller for første gang.

Vi starter opp tirsdag 20. september. Meld deg på til Hilde på mail. Selve koret er gratis, men pølsene koster £1,50 per stykke. Velkommen!

Her er datoene for Familiekorets øvelser og opptredener denne våren. Vi legger opp til å synge på karnevalsgudstjenesten i Sjømannskirken 11. februar.

Tirsdag 23. januar: Hilde og Mattis

Tirsdag 30. januar: Mattis

Tirsdag 6. februar: Hilde og Mattis

Søndag 11. februar – Karnevals gudstjeneste på sjømannskirken kl. 11.00. Koret synger.

Tirsdag 13. februar – VINTERFERIE – INGEN ØVELSE.

Tirsdag 20. februar: Hilde

Tirsdag 27. februar. Hilde og Mattis bortreist. Ingen øvelse.

Tirsdag 6. mars: Hilde og Mattis

Tirsdag 13. mars: Hilde og Mattis

Tirsdag 20. mars: Påskegudstjeneste med sjømannskirken. Koret synger.

PÅSKEFERIE

Tirsdag 10. april: Hilde og Mattis