Frivilligfest 2020

Fredag 17. januar kl 18.00

FRIVILLIGFEST FREDAG 17. JANUAR 2020 KL 18.00
Godt nytt år til alle dere frivillige. For å feire en fantastisk innsats fra dere alle i 2019 inviterer vi til Frivilligfest her på kirken fredag 17 januar kl 18:00.
Har du bidratt med basar, på kirkekaffe, på Robes, med tekstlesing eller musikalske innslag - eller kanskje du er en fast giver? Ja, da er du en av våre frivillige og er hjertelig velkommen. (Og har du ikke rukket noe i år, men har vært med før, eller vil bli med til neste år – da er du selvfølgelig velkommen du også!)
Det blir reker, leker og mye kos - Og denne gangen er det staben på kirken som står for oppvartingen.
Arrangementet er gratis. Påmeldingen gjør du enkelt i skjemaet under...

Påmeldingsfrist onsdag 15. januar

VOLUNTEER PARTY 2020
Happy New Year to all of you
We have the pleasure to invite you all to our Volunteer Partyhere at the church on Friday the 17thof January at 18:00. We’ll serve prawns (Norwegian style) and there will be games and loads of fun.
The party is free to attend. RSVP by using the form underneath.

Deadline is Wed 15th January

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.