Juleprogram 2018/19

Sjømannskirken i London

Søndag 23. desember: Gudstjeneste v/Torbjørn Holt kl 11.
Mandag 24. desember: Gudstjeneste i Esher v/Ellen Marie Skillingstad og Randi Langkaas kl 11. Kirkekaffe etterpå. Gudstjeneste i Sjømannskirken v/Torbjørn Holt, Ellen Marie Skillingstad og Randi Langkaas kl 15. Julemiddag kl 17 (påmelding og betaling gjøres her). Julenattsgudstjeneste v/Torbjørn Holt kl 21.
Tirsdag 25. desember: 1. juledagsgudstjeneste v/Torbjørn Holt og Ellen Marie Skillingstad kl 11 med påfølgende kirkekaffe.
Onsdag 26. - Lørdag 29. desember: Romjulsstengt
Søndag 30. desember: Gudstjeneste og dåp v/Torbjørn Holt kl 11 med påfølgende kirkekaffe og søndagslunsj.
Mandag 31. desember - lørdag 5. januar: Nyttårsstengt
Søndag 6. januar: Familiegudstjeneste v/Torbjørn Holt, Ellen Marie Skillingstad og Randi Langkaas kl 11 med påfølgende juletrefest, kirkekaffe og søndagslunsj. Velkommen!