Lørdagsskolen

Annenhver lørdag mellom klokken 10.00 og 12.00.

Annenhver lørdag mellom klokken 10.00 og 12.00 møtes vi til norskundervisning og hyggelig samvær. Vi er cirka 30 elever i skolealder som er fordelt på tre klasser etter alder. Det er primært engelsk-norske barn som kommer, men alle som har lyst å lære norsk eller holde kontakt med det norske, er hjertelig velkommen.  Like viktig som å lære språk, er det å formidle norsk kultur og tradisjon. Vi baker pepperkaker til jul, lærer norske sanger, ser norske filmer og feirer 17. mai.

Klokken 11.00 er det felles pause for alle klassene med vafler, saft og kaffe. Foreldrene samles gjerne i leseværelset til kaffe og prat mens barna har undervisning. Vi har også tilbud om norsk klasse til voksne. Denne ledes av Trond Tennoe og man trenger ingen forkunnskaper for å bli med i voksenklassen. Les mer her.

For barna under skolealder har vi en egen gruppe som heter «Byggeklossen». Her jobber vi også med norsk språk og kultur gjennom sang, lek og hobbyaktiviteter.

Ønsker du å delta på lørdagsskolen, ta kontakt med kateket Randi Langkaas. Lørdagsskolen finansieres gjennom egenbetaling. Prisen er £200 per år for lørdagsskolen og £100 for Byggeklossen. Innbetalingen deles opp i to bolker. For datoer, sjekk kalenderen.

Del