Olavskoret

Klassisk kor med bredt repertoar.

Olavskoret har vært en del av livet på Sjømannskirka i London siden 2012. Koret deltar på gudstjenester, salmekvelder, julekonserter og selvfølgelig 17 mai. Høydepunkter fra forrige sesong inkluderte detagelse under radiogudstjeneste på NRK P1 og fremføring av Nasjonalsangen på fordekket av Viking Sea under skipsdåpen og opptreden med Sissel Kyrkjebø i pool-baren på skipet.

Neste sesong inneholder et variert program, med gudstjenestesynging, julemusikal, vårkonsert og planer om en liten turné! Hele koret møtes normalt på tirsdager kl 19, mens gruppeøvelser kan arrangeres alt ettersom det passer. Vi prøver å opptre en gang i måneden på en gudstjeneste eller salmekveld. Vi er en veldig trivelig gjeng, det er kaffe i pausen, vaffeljernet er ofte på og av og til er det kake!

Vi er alltid på utkikk etter nye sangere. Hvis du har lyst med er det bare å ta kontakt med dirigent Paul.