UNG i LDN: Julemiddag

Fredag 6. desmber kl 18.00

Studentpresten i UK, Sjømannskirken i London, Econa og ANSA London inviterer til den årlige julemiddagen for studenter og young professionals i London, fredag 6. desember.

Dørene åpnes kl 18:00 og vi ber om at folk er til stede for gløgg og mingling kl 18:30. Middag serveres kl 19:00. Etter desserten blir det avreise for de som skal på nattklubb (ANSA organiserer). De som ønsker å bli igjen på kirken for en hyggelig kveld videre, er velkommen til det. Det blir litt quiz, musikk og snacks (mer detaljert program kommer).

Adresse for kvelden er: Sjømannskirken i London, 1 St. Olav's Square, Albion Street, Rotherhithe, SE16 7JB London.

Pris: £25 for ikke medlemmer og £15 for medlemmer i ANSA.
(OBS! ANSA-medlemsnummer fylles inn i påmeldingsskjemaet under).

Meny: Ribbe, medisterkaker, surkål, poteter, annet tilbehør, dessert, kaffe og kaker. Det står vann på bordene, mens brus, vin og øl kan kjøpes i kiosken i kirken. Har du allergier eller spesielle behov? Vennligst fyll ut disse i skjeamet.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 3. desember kl 24:00, eller når det er fullt - det er 120 plasser.

Antrekk: Pent / Smart Casual

Velkommen!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.