Eurovision

Lørdag 29. mai er det Eurovision og Brunsj på Sjømannskirken

i 2009 vant Andreas Rybak og Norge finalen i Eurovision. Åretsfinale skal derfor gå av stabelen i Oslo.

Tidspunktet er Lørdag 29. mai kl. 12.00 (kl. 21.00 Norsktid)

På Sjømannskirken skal vi vise finalen på Storskjerm og vil gjerneha masse folk her for å få opp stemningen.

Siden det hele skjer midt på dagen så har vi også bestemt at viskal servere en skikkelig norsk brunsj.

for å summere det opp: God mat, god stemning, masse folk og envinner på storskjermen. Hva mere kan du tenke deg.

Vi tar $10 for brunsj, og alle er velkomne

English:
In 2009 Andreas Rybak and Norway won the Eurovision Songcontest. Asa result, this years final will be in Oslo, Norway.

Time: Saturday May 29th 12pm (9pm in Norway)

We are showing the final at our big screen, and would love to havea full house that day.

Since this is happening at a suitable time, we have also decided toserve a Norwegian Brunsh:

To sum things up: Good food, fun, tons of people and one winner atthe big screen. What more can someone wish for.

Brunsj will cost $10, and everyone is welcome to joinus.