17. mai

"JA, vi elsker dette landet"

Det blir en annerledes, men utrolig fin 17. mai feiring på kirka vår i år, og du er så varmt velkommen. Trill inn i vår festpyntede bakgård og bli med på feiringen. Og det på trygg avstand og innenfor gjeldene retningslinjer.

For å få plass til alle som ønsker har vi satt opp tre tider der du kan melde deg på en av de. Meld deg på enten til 11am (få plasser igjen), 1pm eller 3pm. Programmet varer i litt over 1 time. For å melde deg på sender du mail til: iwa@sjomannskirken.no eller ringer/SMS til 310 467 5180.

Program:
Taler
Barnekor
Band
Raffle med flotte premier
Salg av pølser, is, marsipankake og mye annet godt
Salg av bla. solo og melkesjokolade i vår butikk

Praktisk:
- Vi sørger for god avstand mellom bilene slik at man kan sitte på en medbrakt stol foran sin egen bil dersom man ønsker å lufte seg litt (munnbind påkrevd).
- Det vil være parkeringsvakter som veileder deg trygt til din plass
- Toaletter er tilgjengelig via garderobene tilknyttet til svømmebassenget.
- Når du kjører inn får du utdelt program og meny der du kan velge mellom gode ting fra både kjøkkenet og fra vår butikk
- vi tar opp bestillinger fra bil vinduet og bringer det dere ønsker ut til dere
- vis hensyn og solidaritet og overhold lokale retningslinjer så blir dette en strålende og trygg fest dag for alle.

Ta på finstasen og bli med på feiringen!
Velkommen til en fantastisk dag på Sjømannskirka.