Biblioteket

En lesehule i kjelleren.

Vi er heldige å ha to stk Carol som tar seg av kirkens bibliotek. De forteller at en tur ned i kjelleren er vel verdt å et besøk

Der finnes nemlig 6000 bøker til gratis hjemlån. Det skader jo ikke å holde morsmålet i hevd ... Våre frivillige bibliotekarer Carol N Johnson, og Carol Goller, har gjort en kjempejobb med kirkens bibliotek. Mange timer er lagt ned for å systematisere og tilgjengeliggjøre et hav av leseopplevelser.

De minner oss om at bøker kan lånes ved selvbetjening i kirkens åpningstider. Nå har computeren ved biblioteket en nærmest komplett liste over alle bøkene som er der. PC`en er vanligvis tilgjengelig for søk.

Log inn som "Library guest" og velg snarveien "Booklist".

I dette dokumentet kan du skrive inn tittel, forfatter eller nøkkelord, og dernest trykke «Find Next». Noen titler er også til salgs. Disse finner du i en egen hylle i gangen i kjelleren. Kom å ta en titt. Vi er ganske sikker på at du finner noe du liker.

Du kan klikke her for å laste ned en pdf-fil med oversikt over alle våre bøker.

Er det noen bøker du savner? Mail oss: losangeles@sjomannskirken.no

English:
We are so lucky to have two Carol's that takes care of the Church library. They can tell you that it is well worth the time to visit the library in the basement.

Here you will find 6000 books that you can borrow for free. It does not hurt to keep your native language up to date. Our volunteer librarians, Carol N. Johnson and Carol Goller has done a enourmous job with the church library. Many hours has been spent to keep the library accessible and up to date.

The librarians tells us that the books are borrowed by self-service during the church regular hours. The computer by the library has a complete list over all the books that are there, and it is searchable.

Log in as "Library guest" and open the shortcut to "Booklist".
In this document, write in the title, author or key word and click on "Find Next". There are also some titles for sale, at a separate shelf in the hallways of the basement. Go downstairs and take a look, we are pretty sure that you will find something you like.

You can click here and download a pdf file showing all the books we have.

Are you missing any books? E-mail us at: losangeles@sjomannskirken.no