Bryllup på Mallorca

Hjertelig velkommen til å vie dere i Sjømannskirken på Mallorca! Det er også mulig å vies i en annen kirke på øya.

Velkommen til å ta kontakt med oss. Bestilling av vielse kan bare skje på e-post: mallorca@sjomannskirken.no

Informasjon om bryllup i Barcelona. 

Prøvingsattest
Vielsen skjer etter norsk vigselsrett, men med det tillegg at ingen av brudefolkene kan være spansk statsborger og at minst én må være norsk statsborger.
Før ekteskapet kan inngås, skal det skje en prøving av om ekteskapsvilkårene er oppfylt. Denne prøvingen foretas av folkeregisteret/skattekontoret i den kommune hvor en av dere er registrert som bosatt. Dette skjemaet finner dere på Den norske kirkens nettsider www.kirken.no, trykk på bryllup og litt under kommer det frem fire blå bokser. Skjema for prøvingsattesten finner dere i boksen med viktige skjema. Fyll ut skjemaet og send det til skattekontoret. En prøvingsattest er gyldig i fire måneder. Når dere har mottatt prøvingsattest, sendes/skannes en kopi til Sjømannskirka i god tid før vielsen. Ikke send originaldokumentet i posten!
NB! Originalen må tas med til vigselsamtalen.
e-post: mallorca@sjomannskirken.no
Fax:  0034 971 682 198
Adresse: Iglesia Noruega, Apartado de correos 360,
07 181 Palmanova, Mallorca, España.

Vigselsamtalen
Vigselsamtalen finner sted samme dag som vielsen eller en/flere dager før vielsen. Samtalen varer ca. en time og inneholder blant annet en gjennomgang av alt det praktiske rundt selve vigselen.  Her vil det også være naturlig å samtale om hva det innebærer "å elske, ære og å bli trofast hos hverandre i gode og onde dager...."

Vigselseremonien
Det er den samme seremonien som brukes i kirken i Norge. På Den norske kirkes nettsider www.kirken.no finnes hele ritualet. Trykk på bryllup og under kommer det opp fire blå bokser. I boksen med vigselsliturgi finner dere alternativer og valgmuligheter for kirkeseremonien. Det er fint hvis brudeparet har satt seg inn i dette og funnet ut hvilke alternativer og eventuelt salmer en vil ha i vielsen. En vielse varer normalt 20-35 minutter alt ettersom hvor mye man ønsker av sang/musikk eller andre innslag.

Etter seremonien serveres kaffe og vafler til brudeparet og gjestene.

Vigselsavgift

Fra 1. desember 2017 øker vigselsavgiften til Sjømannskirken:

Bestillinger som er gjort før dette tidspunktet betaler "gammel" pris.

Vielser i sjømannskirkens lokaler: 6000,- kroner.
Vielser i andre kirker på Mallorca: 8000,- kroner.

Beløpet settes inn på norsk konto 3000.21.36321. Vær vennlig og skriv Mallorca, dato for vielsen samt navn på brudeparet. Beløpet skal være på konto senest en måned før vielsen.

Ønsker en å leie en annen kirke enn Sjømannskirken i Palmanova/Mallorca, må brudeparet selv stå for leieavtalen med vedkommende kirke, eventuelt bruke en bryllupsplanlegger.

Musikk
Normalt bruker vi trådløs høytaler i kirken. Gjester som spiller og synger kan også være et alternativ.
Det er vanlig med to salmer, en i begynnelsen og den andre på slutten av vielsen + musikk-/sanginnslag, men det er opp til hvert enkelt brudepar å bestemme dette.

Fotograf

Vi har gode erfaringer med fotograf Simon Navarro. Han leverer et godt resultat til en fornuftig pris. Han tilbyr både fotografering og video på DVD.   

Dere bestiller han gjennom e-post Grup Art Digital simon@grupartdigital.comtelefon +34 971 22 00 22, mob: +34 615 167 509 
Hjemmeside: www.grupartdigital.com

Her er alternativene dere kan velge mellom:
Pakke I (€ 150,-) FotoCD + ark m/kontaktbilder 
Pakke II (€ 170,-) Video-opptak på DVD
Pakke III (€ 300,-) FotoCD + ark m/kontaktbilder + Video-opptak på DVD
Pakke IV (€ 320,-) FotoCD + ark m/kontaktbilder + Fotobok
Pakke V (€ 450,-) FotoCD + ark m/kontaktb + Video-oppt. DVD + Fotobok

Fotograf

Vi har gode erfaringer med Susan Barwood Photography (snakker engelsk og spansk)
Bryllup & Event Fotograf

sue@susanbarwoodphotography.com
www.susanbarwoodphotography.com

Mobil: +34 609 401 266

Det er to forskjellige fotopakker å velge mellom, prisen begynner på 595‚-€. Alle inkluderer en CD med bilder med høy oppløsning. Fotopakke kan også skreddersys etter ønske.

Pakke I: Fra vielse til taler 595‚-€ (6 timer). En redigert CD vil bli sendt til dere i en fin boks, med utskrift rettigheter. Privat online lysbildefremvisning som kan vises til familier og venner.

Pakke II: Hele bryllupsdagen. Fra forberedelser på hotellet til slutten av selskapet på kvelden 795‚-€. En redigert CD vil bli sendt til dere i en fin boks, med utskriftrettigheter. Privat online lysbildefremvisning som kan vises til familier og venner.

Fotograf

Louise Tziolas: http://www.shootmallorca.com/wedding

Blomster
Blomsterforretning vi har gode erfaringer med: Floristeria D'or: mafaldalagrande@gmail.com

Adresse: Floresterias Grupo Disenverd, Carrer de Sant Gaieta 13, 07012 Palma, Mallorca.

mob +34 639 559 973.

Dere kan sende et bilde av blomsten dere ønsker, blomsterbutikken lager blomsten og leverer den på Sjømannskirken på bryllupsdagen.

Bryllupsplanleggere

Det norske firmaet Beautiful Wedding arrangerer bryllup på Mallorca. Innehaver er Marianne Wulfken. Hun tilrettelegger for større og mindre bryllupsfeiringer.

www.beautifulwedding.no

Dersom det er ønskelig å legge vielsen til en annen kirken enn Sjømannskirken, kan Marianne Wulfken reservere spansk kirke.

José Luis Maicas er spansk (snakker godt engelsk og tysk) og driver bryllupsarrangøren Appetit Weddings. Han kan kontaktes for hjelp med store eller små bryllup på Mallorca.

Kontaktinformasjon: www.appetitweddings.com

Mobiltelefon: 0034 670 627 781

Norske Cecilie Madland Lyngnes driver bryllupsarrangøren 4seasons weddings og kan kontaktes for å tilrettelegge en bryllupsfeiring i Barcelona.

Kontaktinformasjon: Norsk telefon: +47 40 34 98 58

www.4seasonsweddings.no

https://www.facebook.com/4seasonsweddingsAS/?fref=ts

Frisør

Lindsey er engelsk og jobber i en frisørsalong i Palma. Hun kan reise til hotell/villa i området rundt Sjømannskirken. Lindsey kan kontaktes på telefon: 0034 690 716 778 og e-post: loveisinthehair20177@gmail.com

Ellen er også engelsk og jobber i en frisørsalong i Palma. Hun kan reise til hotell/villa i området rundt Sjømannskirken.  Ellen kan kontaktes på telefon 0034 618 998 772
På instagram under ellenyanhair og på Ellenryanhair.com kan man se informasjon.

Vi tilbyr bryllups grillmiddag på Sjømannskirken for minimum 6 personer:

Standard bryllups grillpakke: hjemmelaget hamburgere, kylling grillspidd og pølser, salat og bakt potet € 22,50 per voksen og € 15,00 per barn. Inkludert brus og vann.

Deluxe bryllups grillpakke: kylling grillspidd, grillede reker, rib-eye biff, salat og bakt potet, € 32,50 per voksen og barn € 22,50. Inkludert brus og vann.

Les mer om bryllup i sjømannskirken.

Del