Velkommen til "Covid-safe" julehandel!Julebasar

Lørdag 21. november 2020 er det igjen duket for den årlige julebasaren her på Sjømannskirken i Miami!

(Information in English below)

Velkommen til den årlige tradisjonelle julebasaren på Sjømannskirken i Miami. Selv om 2020 må bli annerledes så legger vi til rette for "covid safe" julehandel. Det blir salg av flotte håndarbeider, julegaver, norske varer og julebakst.

Vi vil begrense antall personer som kommer inn om gangen, det blir enveis system og ingen mulighet til å sette seg ned innendørs. Ute i breezewayen blir det salg av marsipankake, vafler, kaffe, gløgg og kald drikke, og det blir mulighet til å ta med seg godsakene hjem. Pga. utviklingen ifht smitte her i Florida må vi begrense antall sitteplasser ute. God julestemning blir det som alltid!

Lørdag 21.november kl.11:00 – 16:00.

Ønsker du å kjøpe lodd i julelotteriet vårt kan du gjøre det HER.

Vi har stengt vår nettbutikk nå, men du kan komme innom i vår åpningstid - klikk HER for åpningstider.

Ta kontakt med oss på Sjømannskirken i Miami dersom du har noen spørsmål:

Telefon +1 954 533 3521 eller e-post miami@sjomannskirken.no

Velkommen!

ENGLISH:

SCANDINAVIAN CHRISTMAS FAIR

Welcome to the Norwegian Seamen’s Church annual Scandinavian Christmas Fair. Saturday November 21st  from 11am-4pm.

Hand crafted holiday gifts, beautiful Seasonal Decor and delicious Homebaked Chrismas cakes to take home; all in the Scandinavian tradition. This year we offer “Covid safe” Christmas shopping, coffee and waffles. You will find us on 2950 South Flamingo Road, Davie. Please contact us on miami@sjomannskirken.no if you have any questions. Welcome!

You can buy raffle tickets online -  click HERE.

Thank you for your support of the Norwegian Seamen's Church!