Julebasar

Lørdag 23. november og søndag 24. november 2019 er det igjen duket for den årlige julebasaren her på Sjømannskirken i Miami!

(Information in English below)

Velkommen til den årlige tradisjonelle julebasaren på Sjømannskirken i Miami. Salg av flotte håndarbeider, julegaver og julevarer. Klikk her for å forhåndsbestille matservering

Lørdag 23.november kl.10:00 – 16:00

Salg av håndarbeidsprodukter, julebakst, åpen butikk med norske og svenske produkter, aktiviteter for barna ute og inne, hoppeslott, lynlotteri, kakelotteri, julelotteri og silent auction.

11:00 – 16:00            Salg av kaffe, vafler, kake, pølser og brus i hallen

12:00 – 15:00            Salg av Willy’s juletallerken i hallen

12:00 – 14:00            Ansiktsmaling for barn i lobbyen

12:00 - 14:00             Nisse photobooth i lobbyen

14:00                          Silent Auction avsluttes

14:15                          Silent Auction vinnere annonseres i hallen

16:00                          Vi stenger og ønsker velkommen tilbake søndag.

Søndag 24.november kl.12:00 – 15:00

Salg av håndarbeidsprodukter, julebakst, åpen butikk med norske og svenske produkter, julelotteri og salg av kaffe og vafler i kirkedelen.

15:00

Vi synger julen inn i hallen, julehilsen fra Sjømannspresten og det blir trekning av julelotteriet.

Etterpå er det mulig å kjøpe grøt, kaker, vafler, kaffe, og brus. Og det blir premie til den som finner mandelen i grøten - velkommen!

Frem til lørdag kl.16.00 kan du kjøpe lodd på julelotteriet via vår nettside ved å klikke her.

Ta med deg venner og familie og kom!

Ta kontakt med oss på Sjømannskirken i Miami dersom du har noen spørsmål:

Telefon +1 954 533 3521 eller e-post miami@sjomannskirken.no

Velkommen!

ENGLISH:

Welcome to the Norwegian Seamen’s Church annual Scandinavian Christmas Fair.

Hand crafted holiday gifts, beautiful Seasonal Decor and delicious Holiday Food; all in the Scandinavian tradition. Serving «Willy’s Christmas dinner» on the Saturday, which is a popular and tradtional pork dinner in Norway. Raffle, cakes, bouncy castle and activities for the children. Sunday gives the opportunity for more shopping, listening to Christmas Carols and taste of the Norwegian traditional rice porridge dinner. Bring your family and friends and come join us!

Please contact us on phone 954 533 3521 or email miami@sjomannskirken.no if you have any questions.

Welcome!