Konfirmasjon

Velkommen som konfirmant ved Sjømannskirken i Miami!

Har du en fremtidig konfirmant i hus? Kjenner du til en tenåring eller to som har planer om å stå til konfirmasjon? Alle ungdommer er velkommen som konfirmant hos oss. Det er vanlig at man konfirmerer seg når man er mellom 13 og 15 år. For å bli konfirmert må man være døpt. Hvis man ikke ble døpt som baby så kan vi legge tilrette for dåp i forkant av konfirmasjonen.

I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og  deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du stifte bekjentskap med andre jevnaldrende og oss her på Sjømannskirken i Miami. Undervisningen vil foregå på både engelsk og norsk.

Det blir lagt opp til månedlige samlinger fra september til mars/april.

Selve konfirmasjonsdagen er satt til 1. påskedag.

Påmelding sendes til sjømannsprest Hanne Marie Frostlid: hmp@sjomannskirken.no

Every teenager are welcome to join our program for candidates of Confirmation. If you want to be confirmed but wasn`t baptized as a baby, we can arrange baptism as well.

In the program you will learn more about God and yourself. We will talk about life and the challenge of being a youth today. You will meet other young people with Norwegian heritage and get to know the staff and the rest of the congregation.

The program will be both in English and Norwegian.

We will meet once a month from September to March/April. The day of Confirmation will be at Easter day.

Sign up by sending an email to Associate pastor Hanne Marie Frostlid: hmp@sjomannskirken.no

VELKOMMEN / WELCOME