Konfirmasjon

Velkommen som konfirmant ved Sjømannskirken i Miami!

Har du en fremtidig konfirmant i hus? Kjenner du til en tenåring eller to som har planer om å stå til konfirmasjon? Alle ungdommer er velkommen som konfirmant hos oss. Det er vanlig at man konfirmerer seg når man er mellom 13 og 15 år. For å bli konfirmert må man være døpt. Hvis man ikke ble døpt som baby så kan vi legge tilrette for dåp i forkant av konfirmasjonen.

I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og  deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du stifte bekjentskap med andre jevnaldrende og oss her på Sjømannskirken i Miami.

Det blir lagt opp til månedlige samlinger fra september til mars/april.

Selve konfirmasjonsdagen i 2019 er satt til Påskeaften lørdag 20. april.

Påmelding sendes til sjømannsprest Hanne Marie Frostlid: hmp@sjomannskirken.no

Every teenager are welcome to join our program for candidates of Confirmation. If you want to be confirmed but wasn`t baptized as a baby, we can arrange baptism as well.

In the program you will learn more about God and yourself. We will talk about life and the challenge of being a youth today. You will meet other young people with Norwegian heritage and get to know the staff and the rest of the congregation.

We will meet once a month from September to March/April. The day of Confirmation Day in 2019 will be on Saturday April 20th.

Sign up by sending an email to Associate pastor Hanne Marie Frostlid: hmp@sjomannskirken.no

VELKOMMEN / WELCOME