Overnatting på Manhattan

Sjømannskirken i New York ligger sentralt på Manhattan. Når du bor i en av våre gjesteleiligheter, har du gangavstand til kjente severdigheter i Midtown. Vi er glade for å tilby husrom til nordmenn på reise.

BESTILLING

For å bestille leilighet ved Sjømannskirken i New York tar man kontakt på e-post: booking.newyork@sjomannskirken.no

Vi ber om følgende informasjon; svar kun på spørsmålene som er aktuelle for dere:

  1. Start- og sluttdato for oppholdet. Dersom man er fleksibel med hensyn til datoer, kan man melde en åpen forespørsel med ønske om antall dager.
  2. Antall personer, og alder på de i reisefølger som er under 18 år.
  3. Vil dere bytte leilighet en gang under oppholdet dersom det gjør at vi kan gi dere et tilbud?
  4. Ønsker dere å bo deler av oppholdet i en leilighet dersom det kun er ledig noen dager?
  5. Ønsker dere å stå på venteliste? Vi gir kun beskjed dersom det blir ledig.

Det er anledning til å bestille plass i leilighetene ett år på forhånd. Den 1. i hver måned åpner vi opp for bestilling i samme måned påfølgende år.

To netter er minimum ved bestilling.

LEILIGHETENE

Ved Sjømannskirken i New York er det for tiden 6 gjesteleiligheter som blir leid ut. Leilighetene ligger i 3. til 6. etasje i kirkebygget.  

Leilighetene varierer i størrelse, og har fra to til fire faste sengeplasser. De største leilighetene har ett til to soverom, stue og kjøkken i åpen løsning. Det er i tillegg en studioleilighet og en mindre leilighet ved takterrassen. I flere av leilighetene er det mulighet for ekstra senger. Dette innebærer at de største leilighetene kan romme 5-6 personer. For grupper på tre eller flere betyr det køyeseng på soverommet, sovesofa i stuen eller ekstraseng i stue eller soverom.

Utenom leiligheten ved takterrassen har alle leilighetene fullt utstyrt kjøkken. Leiligheten ved takterrassen har kjøkkenbenk med vask, kjøleskap og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har kjøkkenbord, stoler og eget bad. De største leilighetene har sofa og salongbord. Ingen av leilighetene har TV, men man kan se program via gratis trådløst nettverk.

I leilighetene er det oppredde senger, håndklær, toalettpapir, håndsåpe og tørkepapir. Det er ikke tilbud om klesvask. Man må da bruke vaskeri i nabolaget.

Vi plasserer gjestene slik at vi best utnytter overnattingskapasiteten. Gjester for beskjed om hvilken leilighet de skal bo cirka en uke før ankomst.

Alle gjester har tilgang til takterrassen i 6. etasje. Adkomsten er via oppholdsrommet i «penthouseleiligheten» der.

PRIS

Leilighetene koster $ 190 pr natt. Dette inkluderer to personer. Ved tre eller flere personer i samme leilighet:

Ekstra voksen pr natt: $60

Ekstra barn mellom 5 og 17 år pr natt: $30

Barn under 5 år bor gratis.

Når alle i en leilighet er studenter under 25 år gis det 10% rabatt.  Det er også 10% rabatt dersom man bor mer enn 20 dager.

Depositum på $100 betales ved påmelding og betales ikke tilbake ved avbestilling.

Satsen for overnatting kan endres ved årskiftet.

 

Utvask og tips til renholder er inkludert i prisen.

 

 

Har du spørsmål?

Her har vi samlet svar på de 12 mest stilte spørsmålene om overnatting på Sjømannskirken i New York:

Ofte stilte spørsmål

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info
Scroll down