Overnatting på Manhattan

Se for deg å rusle hjem i NY-atmosfæren fra en musikal på Broadway, en jazzklubb i West Village, eller en god middag på en av byens mange flotte restauranter. Det kan bli virkelighet – her på Sjømannskirken har vi fem gjesteleiligheter som vi leier ut til norske turister. Vi er en Nonprofit organisasjon og derfor er utleie av leilighetene en viktig inntektskilde for å drive arbeidet i Sjømannskirken i New York.

GJESTELEILIGHETER

Ved Sjømannskirken i New York er det for tiden 5 gjesteleiligheter som blir leid ut. Leilighetene ligger i 3. til 6. etasje i kirkebygget.

Leilighetene varierer i størrelse, og har fra to til fire sengeplasser. De største leilighetene har soverom, og stue og kjøkken i åpen løsning. Det er en studioleilighet og en mindre leilighet ved takterrassen. I flere av leilighetene er det mulighet for ekstra senger. Dette innebærer at de største leilighetene kan romme 5-6 personer.

Alle gjester har tilgang til takterrassen i 6. etasje. Adkomsten er via oppholdsrommet i «penthouseleiligheten» der.

Utenom leiligheten ved takterrassen har alle leilighetene fullt utstyrt kjøkken. Leiligheten ved takterrassen har kjøkkenbenk med vask, kjøleskap og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har kjøkkenbord, stoler og eget bad. De største leilighetene har sofa og salongbord.

For alle gjester sørger vi for oppredde senger, håndklær, toalettpapir, håndsåpe og tørkepapir.

UTVASK
Utvask er inkludert i prisen.

BOOKING

Det er anledning til å bestille plass i leilighetene ett år på forhånd. Den 1. i hver måned åpner vi opp for bestilling i samme måned påfølgende år. Ta kontakt via denne e-postadressen: booking.newyork@sjomannskirken.no.

En bestilling må være på minimum to netter. Det åpnes imidlertid opp for å bestille kun en natt når det er mindre enn 14 dager til ankomst.

PRIS

Leilighetene koster $190 pr natt som for inntil to personer. For sengeplass utover to personer kommer et tillegg på $60 pr natt pr voksen, $30 pr person mellom 5 og 17 år, mens barn under 5 år bor gratis. Når det ikke er ledig ekstraseng, er satsen lavere.

Studenter opp til 25 år får 10% rabatt, og en leilighet kostar da $170 pr natt.