Overnatting på Manhattan

Se for deg å rusle hjem i NY-atmosfæren fra en musikal på Broadway, en jazzklubb i West Village, eller en god middag på en av byens mange flotte restauranter. Det kan bli virkelighet – her på Sjømannskirken har vi fem gjesteleiligheter som vi leier ut til norske turister. Vi er en Nonprofit organisasjon og derfor er utleie av leilighetene en viktig inntektskilde for å drive arbeidet i Sjømannskirken i New York.

GJESTELEILIGHETER

Ved Sjømannskirken i New York er det for tiden 5 gjesteleiligheter som blir leid ut. Leilighetene ligger i 3. til 6. etasje i kirkebygget. 

Leilighetene varierer i størrelse, og har fra to til fire sengeplasser. De største leilighetene har ett soverom, og stue og kjøkken i åpen løsning. Det er en studioleilighet og en mindre leilighet ved takterrassen. I flere av leilighetene er det mulighet for ekstra senger.

Alle gjester har tilgang til takterrassen i 6. etasje. Adkomsten er via oppholdsrommet i «penthouseleiligheten» der.

Utenom leiligheten ved takterrassen har alle leilighetene fullt utstyrt kjøkken. Leiligheten ved takterrassen har kjøkkenbenk med vask, kjøleskap og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har kjøkkenbord, stoler og eget bad. De største leilighetene har sofa og salongbord.  

For alle gjester sørger vi for at sengene er oppredd, det er håndklær, toalettpapir, håndsåpe og tørkepapir. Det er også adapter som passer til elektriske apparater fra Norge.  

BOOKING

Det er anledning til å bestille plass i leilighetene et år på forhånd. Den 1. i hver måned åpner vi opp for bestilling i samme måned påfølgande år. Send en mail til booking.newyork@sjomannskirken.no

PRIS

Leilighetene koster $ 175 pr natt som for inntil to personer. For sengeplass utover to personer kommer et tillegg på $50 pr natt pr voksen, $25 pr person mellom 5 og 17 år, mens barn under 5 år bor gratis. Fra 1. november øker prisen noe. Fra samme dato vil utvask være inkludert. 

Ettersom vi er en Nonprofit organisasjon, er utleie en inntektskilde for å drive arbeidet vårt og betalingen for leien er en donasjon til dette! Så takk for at du vil støtte vårt arbeid ved å leie leilighet på Sjømannskirken i New York! 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info