Smittevernveiledning

Smittevernveiledning ved arrangement i Sjømannskirken i New York

Vel møtt til arrangement i Sjømannskirken. Vi er glade for at dere har valgt å benytte dere av Sjømannskirkens tilbud og vil gjøre alt vi kan for at dere skal få en minnerik og fin dag i trygge omgivelser. Vi ber om at informasjonen formidles til alle gjester.

Ettersom Covid19 fremdeles utgjør en risiko, ber vi om at alle følger følgende smittevernråd:

Generell informasjon:

• Hold deg hjemme hvis du er syk, eller har andre symptomer på Covid19.
  • Hold tilstrekkelig avstand fra andre
  • Unngå håndhilsing og fysisk berøring.
  • Munnbind må benyttes, så lenge man er innendørs. På takterrassen må munnbind benyttes om man ikke kan holde nødvendig avstand på 6 fot/ 2 m.
  • Toaletter finnes i kirkens 2. etasje – opp trappen fra kirkerommet og på venstre hånd.

Ankomst kirken:

• Ring på ringeklokken, og noen vil åpne for dere.
  • Det står antibac ved inngangsdøren, som vi ber gjestene våre benytte når de kommer inn.
  • Fyll ut navn og kontaktinformasjon på skjema ved inngangen. Dette vil benyttes for å varsle gjester og myndigheter dersom vi får informasjon om at besøkende har blitt smittet av Covid19. Skjemaet oppbevares i 10 dager, før det makuleres.

Under seremonien:

• Det vil bli utdelt program med all informasjon om seremonien. Salmebøker benyttes ikke.
  • Personer som ikke bor i samme husstand, må sitte minst 2 fot fra hverandre.
  • Pga. økt smittefare ved sang, kan man dessverre ikke synge. Salmer vil bli spilt instrumentalt, eller sunget av solist som står 4 fot fra resten av forsamlingen.

Etter seremonien:

• Vi ber om at alle trekker ut av kirkerommet når seremonien er ferdig. Det er ikke anledning til å sosialisere, spise, eller drikke innendørs. Til dette kan området utenfor kirken benyttes, eller takterrassen etter avtale.

Vi forutsetter også at alle følger myndighetenes anbefalinger og de til enhver tid gjeldende karantenebestemmelsene ved innreise til New York fra steder der dette er påkrevd.

Du kan lese om New Yorks karantenebestemmelser og innreiserestriksjoner her.

Dersom du er i tvil om hvilke restriksjoner som gjelder, kan du ringe New Yorks Covid 19 hotline: +1-888-364-3065

Du kan lese mer om CDCs anbefalinger her.