Våre aktiviteter

Type: 11 50 0

Ung i New York

Åpent for alle studenter, praktikanter, au-pairer og andre unge nordmenn i New York.

Storfamiliegudstjeneste

Den første søndagen i måneden.

Siste før sommeren: 10. juniRisgrøt lørdag kl. 13

Velkommen til midt i smørøyet på Manhattan!

Søndagsskole

Søndagsskole ved Sjømannskirken i New York.

Kulturarrangementer

Velkommen til den norske kulturkirken i New York!

Student i New York

Strikkeregatta

Velkommen til Strikkeregatta hver onsdag kl. 7 - 9pm i Sjømannskirken i New York!

Sjømannskirken trenger din innsatsBli frivillig

Sjømannskirken har eksistert siden 1864 fordi frivillige hender har vært med i alle år. Nå kan du være med og involvere deg og sørge for at det fortsatt skal være liv på 52. gate

Støtt Sjømannskirken i New YorkKjøp en stol med navnet ditt på

Ved å "kjøpe" en stol, får du navnet ditt eller et annet navn gravert inn på et messingskilt på baksiden av stolen.

Become a Member!Bli medlem

Arbeidet vårt ved kirken avhenger av frivillige gaver. Søtt kirken ved å bli medlem!

1992 - 2017:25 år på 52. gate!

Torsdag 23. februar ble 25-års dagen for kirkebygget på 52. gate feiret. Hovedfeiringen av jubiléet skjer til høsten med jubliéumsgudstjeneste søndag 17. september og et "fund raising" arrangement i begynnelsen av oktober.