Våre aktiviteter

Type:

Ung i New York

Åpent for alle studenter, praktikanter, au-pairer og andre unge nordmenn i New York.

Storfamiliegudstjeneste

Den første søndagen i måneden.

Neste gang: Onsdag 1. marsBuffetlunsj

Velkommen til hjemmelaget, tradisjonell norsk mat.

Du slipper å lage middag! Torsdagsmiddag i Sjømannskirken

Hver torsdag kl. 17.

Risgrøt lørdag kl. 13

Velkommen til midt i smørøyet på Manhattan!

Søndagsskole

Søndagsskole ved Sjømannskirken i New York.

Kulturarrangementer

Velkommen til den norske kulturkirken i New York!

Student i New York

Strikkeregatta

Velkommen til Strikkeregatta hver onsdag kl. 7 - 9pm i Sjømannskirken i New York!

Familiedag på torsdag

Program for barna fra kl. 16 og så middagsservering kl. 17.

Sjømannskirken trenger din innsatsBli frivillig

Sjømannskirken har eksistert siden 1864 fordi frivillige hender har vært med i alle år. Nå kan du være med og involvere deg og sørge for at det fortsatt skal være liv på 52. gate

Støtt Sjømannskirken i New YorkKjøp en stol med navnet ditt på

Ved å "kjøpe" en stol, får du navnet ditt eller et annet navn gravert inn på et messingskilt på baksiden av stolen.

Become a Member!Bli medlem

Arbeidet vårt ved kirken avhenger av frivillige gaver. Søtt kirken ved å bli medlem!

1992 - 2017:25 år på 52. gate!

Torsdag 23. februar ble 25-års dagen for kirkebygget på 52. gate feiret. Hovedfeiringen av jubiléet skjer til høsten med jubliéumsgudstjeneste søndag 17. september og et "fund raising" arrangement i begynnelsen av oktober.

Kjøp annonse i 17. mai programmetStøtt Sjømannskirken ved å gratulere med dagen!

Du er invitert til å sette inn en gratulasjons-annonse i programheftet som deles ut ved 17. mai-arrangementet på 52. gate.

Vær med på årets gatefestBli frivillig på 17. mai på Sjømannskirken

For at gatefesten på 52. gate skal kunne gå av stabelen også i år, er vi avhengig av frivillige hender. Kan du være med og bidra et par timer?

Slipp kø på den store dagenKjøp kuponghefter til 17. mai allerede nå

På den store gatefesten i 52. gate skjer all kjøp med kuponger, disse kan du kjøpe allerede nå.