Velkommen til årets nasjonaldagsfeiring!

Vi feirer Norges nasjonaldag
lørdag 15., søndag 16. og mandag 17. mai.

17. Mai 2021 på Sjømannskirken i New York   Photo by Johannes W. Berg

På grunn av Koronaviruset vil også årets nasjonaldagsfeiring bli tilpasset lokale forhold, retningslinjer fra Norge og lokale myndigheter. Det blir derfor begrenset med plasser. ALLE må melde seg på, se skjema nedenfor. Førstemann til mølla!

Program for feiring av årets nasjonaldag:

• Lørdag 15. mai
    • Kl. 12-16: Åpen butikk/kirke
    • Kl. 13-15: Familiegrøt på takterrassen. Suggested donation for grøt $5, betales i kirken. Link til påmelding.
  • Søndag 16. mai
  • Mandag 17. mai
    • Kl. 10-12: Frokost og flaggheising på takterrassen. Link til påmelding.
    • Kl. 13-15: Kaffe, kake, pølser, is, brus og vafler på takterrassen. Link til påmelding.
    • Kl. 16-18: Kaffe, kake, pølser, is, brus og vafler på takterrassen. Link til påmelding.
    • Kl. 12-18: Åpen butikk med muligheter for å handle pølser, brus, vafler og kake.

Noen retningslinjer for at dette skal være et trygt arrangement for alle:

1. Alt foregår utendørs.

2. Vi oppfordrer fremdeles alle til å bruke munnbind og holde sosial distanse.

Påmeldingsfrist:10. mai

Inngang (17. mai):$25 pr. voksen, $15 pr. barn opp til 12. (Barn under 5 gratis, max $ 100 pr. familie). Inngangspenger dekker kaffe, kake, pølser, is, brus og vafler.

Legg gjerne ut bilder fra din feiring og bruk hashtagen #DCNYMAY17

Velkommen til nasjonaldagsfest på Sjømannskirken!