Sjømannskirken trenger din innsatsBli frivillig

Sjømannskirken har eksistert siden 1864 fordi frivillige hender har vært med i alle år. Nå kan du være med og involvere deg og sørge for at det fortsatt skal være liv på 52. gate

Smil og latter er en viktig del av det å være frivllig. Foto: Sigrid Thorbjørnsen

Frivillig innsats gir eierskap, og kirken i New York tilhører alle nordmenn i denne storbyen. Jo flere som er med og gjør litt jo mer ulike aktiviteter kan vi ha på kirken. Vi har frivillige som er med på kjøkkenet, på lunsjer, lager grøt, kjører kirkebuss, er med på basaren, på 17. mai, som hjelper oss med kontorarbeid og i gudstjenesten Hva er dine talenter og hva har du lyst til å bidra med?

Å være med som frivillig skal både være moro og verdifullt. Her kan du være med andre mennesker når du gjør en innsats. Latteren er minst like viktig som det som skal gjøres. Kanskje kan du få ut noen sider ved deg selv som du ellers ikke får prøvd så mye.

Vi er opptatt av at alle skal kunne være med så mye som de har lyst. Noen er med ofte og mye, mens andre er med på julemarkedet. Vi like glade for alle sammen, og vil at de som er med er med på så mye de har lyst til.

Hvert år inviterer vi de frivillige med på "takk og lov" festen, slik at vi sammen kan feire innsatsen som legges ned.

Vil du bli med? Ta kontakt med diakonal medarbeider Håvard T. Osland på hto@sjomannskirken.no