Ung i New York

Å være ung i New York kan være både spennende, morsomt og overveldende på samme tid. Ung i New York er både en gruppe på Facebook og arrangementer i Sjømannskirken.

Noen søndager i semesteret inviterer vi unge norske i New York til en trivelig kveld med quiz og god mat! På menyen står det norsk helgemat som kjøttkaker, taco eller gryterett og. Søndag 24 februar har vi semesterstart.

Hver lørdag kl. 13 serverer vi risgrøt og rød saft her på Sjømannskirken, og noen av lørdagene inviterer vi spesielt til studentgrøt. Den første blir lørdag 27. januar.

Studentprest Odd Inge Tangen er ofte til stede på disse samlingene, og noen ganger er det lagt opp til programinnslag, men studentgrøten er først og fremst et uformelt sosialt møtepunkt. Ved siste samling før jul avslutter vi tradisjonen tro  semesteret med visning av "Tre nøtter til Askepott."

Du finner oss også på Facebook. Gruppen heter "Ung i New York".

Har du spørsmål om Ung i New York, eller vil registrere deg på vår mailingliste, kan du sende e-post eller ringe oss på telefon +1 212 319 0370.

Velkommen!

Sjømannsprest for studenter
Odd Inge Tangen er sjømannsprest for studenter og har ansvar for de norske studentene i USA, Canada og Mexico. Han starter i sin tjeneste 1. mars. Han har base i New York, og ertilgjengelig både på nett, på kafe og på de ulike studiestedene, og vil gjerne møte så mange som mulig av dere.

En viktig del av Odd Inges arbeid er beredskapsarbeid. Oppstår det en krise der du befinner deg, eller en vanskelig situasjon hjemme, så kan hun bidra. Studentpresten har taushetsplikt.

ANSA(Association of Norwegian Students Abroad) har et stort og velfungerende lokallag i New York. De har mange gode tips om USA-studier, og arrangementer du ikke vil gå glipp av.Deres nettside finner du her.

Generalkonsulatet i New York
Det offisielle Norge i New York, som bistår nordmenn med pass og visum-spørsmål, samt en rekke andre forhold.
Deres nettside finner du her.