Midt i smørøyet på ManhattanOvernatting i Sjømannskirken

Velkommen til å bo kun en spasertur unna mange av byens beste turistattraksjoner!

<
>

Vi får mange gode tilbakemeldinger fra gjester som har overnattet her. I tillegg til gode senger, kan vi også tilby gode råd og vink for oppholdet og ikke minst tilgang til en flott takterrasse.  Vi holder til i 52nd Street i Midtown Manhattan mellom 1. og 2. aveny.

Vi har tre leiligheter/enheter som vi leier ut til norske New York-turister. 

To-roms leilighet(pt rom 4A): Her er det to senger(twin beds) i soverommet. Leiligheten har kombinert stue/kjøkken og her er det en dobbel sovesofa i stuedelen. Dette kan suppleres med madrass(er) på gulvet. Kjøkkenet har kjøleskap, gasskomfyr, brødrister, kaffetrakter og vannkoker. Der et et eget bad med badekar.

Studioleilighet(rom 4C): Dette er en ettroms leilighet med eget bad. Rommet har to senger(twin beds), kjøkken med gasskomfyr, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker, og egen spiseplass. Ekstra madrass(er) kan legges på gulvet selv om det kan bli trangt..

Gjesterommet(PH/Penthouse): Rommet ligger i 6. etasje/toppetasjen ved takterrassen. Rommet har to senger(twin beds) med mulighet for ekstra madrass(er) på gulvet, selv om det blir trangt. Det er tilgang til eget bad og et enkelt "te-kjøkken" i oppholdsrommet innenfor takterrassen. Adgangen til takterrassen går gjennom dette rommet.

Alle gjestene har tilgang til takterrasen i 6. etasje. Det er ingen ekstra betaling for madrasser på gulvet. Vi kan dessverre ikke tilby utleie til personer under 18 år som ikke er i følge med voksne. For overnattingen ber vi om en donasjon på $175 per natt per enhet. Vi har ikke egne rater for langtidsleie. 

For bestilling:
Send oss en mail til booking.newyork@sjomannskirken.nomed aktuelle datoer for overnatting.

Etter at bestillingen er bekreftet av oss, må det betales ett døgns depositum.
Dette vil blir ikke tilbakebetalt ved en eventuell avbestilling.
Depositum på $175 betales inn til vår norske konto 3000.23.16184, Sparebanken Sør.
Bruk den dagsaktuelle kursen når dere regner om til norske kroner.
Husk å skrive datoene for oppholdet i kommentarfeltet. Det resterende beløpet betales under oppholdet.

Del