Overnatting i Sjømannskirken

Velkommen til å bo i Sjømannskirken, bare noen minutters gange fra mange av turistattraksjonene!

Sjømannskirken i New York har tre enheter/leiligheter som vi leier ut til norske New York-turister. Prisen er $175 per enhet per natt.

Leilighet 3Bhar to senger i soverommet og en dobbel sovesofa i stuen. Dette kan suppleres med madrass(er) på gulvet. Det er kjøkken med kjøleskap og bad i leiligheten.

Leilighet 4C er en ettroms leilighet med eget bad. Den kombinerte stue/kjøkken har to senger og spiseplass. Ekstra madrass kan legges på gulvet.

Gjesterommet i 6. etasjehar to senger, med mulighet for én ekstra madrass på gulvet. Det er tilgang til bad, kjøkken og til den felles takterrassen.

Vi kan dessverre ikke tilby utleie til personer under 18 år som ikke er i følge med voksne. Vi har ikke egne rater for langtidsleie.

Send oss en mailmed aktuelle datoer for å booke overnatting på 52nd Street i Midtown Manhattan mellom 1. og 2. aveny.