Populært i smørøyet på ManhattanOvernatting i Sjømannskirken

Velkommen til å bo kun noen minutters spasertur fra mange av turistattraksjonene!

Vi får mange gode tilbakemeldinger fra gjester som har overnattet her. I tillegg til gode senger, kan vi også tilby gode råd og vink for oppholdet og ikke minst tilgang til en flott takterrasse.  Vi holder til i 52nd Street i Midtown Manhattan mellom 1. og 2. aveny.

Vi har tre leiligheter/enheter som vi leier ut til norske New York-turister. 

To-roms leilighet: Her er det to senger i soverommet og en dobbel sovesofa i stuen. Dette kan suppleres med madrass(er) på gulvet. Det er kjøkken med kjøleskap og bad i leiligheten.

Studioleilighet: Dette er en ettroms leilighet med eget bad. Rommet har to senger, kjøkken og spiseplass. Ekstra madrass(er) kan legges på gulvet.

Gjesterommet:Rommet ligger i toppetasjen ved takterrassen. Rommet har to senger med mulighet for ekstra madrass(er) på gulvet. Det er tilgang til bad og et enkelt "te-kjøkken."

Alle gjestene har tilgang til takterrasen i 6. etasje. Det er ingen ekstra betaling for madrasser på gulvet. Vi kan dessverre ikke tilby utleie til personer under 18 år som ikke er i følge med voksne. Prisen er $175 per enhet per natt. Vi har ikke egne rater for langtidsleie. 

For bestilling:
Send oss en mailmed aktuelle datoer for overnatting.

Del