Velkommen til å bo i MidtownOvernatting i Sjømannskirken

Se for deg å rusle hjem i NY-atmosfæren fra en musikal på Broadway, en jazzklubb i West Village, eller en god middag på en av byens mange flotte restauranter. Det kan bli virkelighet – her i Sjømannskirken har vi tre gjesteleiligheter som vi leier ut til norske New York-turister.

GJESTELEILIGHETENE

2 av gjesteleilighetene ligger i 4 etasje, og den siste ligger i 6 etasje.

For alle gjester sørger vi for at sengene er oppredd, det er håndklær, toalettpapir, håndsåpe, tørkepapir og søppelsekker.

Alle gjester har tilgang til takterrassen i 6 etasje. Adkomsten er via oppholdsrommet i penthouseleiligheten.

4A
Gjesteleiligheten har kombinert kjøkken og stue med fullt utrustet kjøkken (kjøleskap, komfyr, brødrister, kaffetrakter, vannkoker), salong og spisebord.

Det er en sovealkove med to enkeltsenger, og et separat soverom med to enkeltsenger. Det kan også suppleres med madrass på gulvet i stuen.
Bad med dusj/lavt badekar.

4C
Gjesteleiligheten er en studioleilighet, med ett rom som er kombinert kjøkken/ stue/ soverom. Her er det fullt utstyrt kjøkken (kjøleskap, komfyr, brødrister, kaffetrakter, vannkoker), spisebord med stoler, samt to enkeltsenger. Bad med dusj/lavt badekar.

PH  (penthouse)
Gjesteleiligheten har eget soverom med to enkeltsenger, samt eget bad med dusjkabinett. Det er mulig å legge inn inntil to ekstra madrasser.

Det er også et enkelt tekjøkken, utstyrt med engangsservice, da det ikke er oppvaskmaskin eller kokemuligheter. Det er vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap og en enkel miniovn. Det er spisebord og en lenestol i oppholdsrommet. Gjennom oppholdsrommet er det for øvrig også gjennomgang for andre til takterrassen via heis eller trapp.

UTVASK
Dere rengjør leiligheten selv før avreise. Alt som trengs til dette, inklusive en beskrivelse av hvordan det skal rengjøres, finner dere i leiligheten. Leiligheten skal være slik at dere selv ville synes det var hyggelig å ankomme☺.

Utvask kan kjøpes til $50, om dere heller ønsker dette.

PRISER
Prisen er $175 per natt, per leilighet. Dette gjelder for to personer. I tillegg tar vi et engangsbeløp på $50 for person nr. 3 og 4 osv.

Når bestillingen er bekreftet, skal det innbetales ett døgns depositum. Dette vil ikke bli tilbakebetalt ved en eventuell avbestilling.

Vi tilbyr ikke utleie til personer under 18 år som ikke er i følge med voksne.

Vi har ikke egne rater for langtidsleie.

For forespørsel / bestilling, send en mail til: booking.newyork@sjomannskirken.nomed aktuelle datoer for overnatting.

Velkommen hjemom!