Stenger på grunn av koronavirus

Arrangementer og aktiviteter er avlyst frem til 13. april. Dette forlenges hvis Franske myndigheter opprettholder beordringen om å bli hjemme - "Restez chez vous".

Alle arrangementer i regi av Sjømannskirken er avlyst. Dette gjelder også gudstjenester og kirkelige handlinger som dåp og vielser. Arrangementer, gudstjenester og kirkelige handlinger som er satt opp etter 13.april blir vurdert fortløpende etter oppdatert informasjon fra myndighetene. Har dere bestilt dåp eller vielse etter 13. april, ber vi dere ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål.

Vi vil være en omsorgsfull og oppsøkende, diakonal kirke, midt i verdens hverdag.

• Trenger du noen å prate med, er vi tilgjengelig på telefon og e-post. Du kan også bruke Nettkirken som har et sjelesørgerisk tilbud på nett. Her kan du få chatte med en prest, skrive e-post eller skrive en bønn: nettkirken.no.
  • "Møt oss" også gjerne i sosiale medier, på Instagram og Facebook. Der vil vi være til stede så godt vi kan i denne perioden.

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til mennesker som er i risikogruppen. Lytt til myndighetenes anbefalinger og ta vare på hverandre!

Vi sender ut oppdatert informasjon ettersom situasjonen endrer seg.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev her.

Generell informasjon om koronaviruset,  Covid-19:
På det norske folkehelseinstituttets nettsider kan dere finne informasjon om koronaviruset på norsk og engelsk. På nettsiden til WHO finner dere også informasjon bl.a. om hvordan man best beskytter seg selv. Franske myndigheter informerer blant annet på denne nettsiden: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus

Informasjon til barn:
Folkehelseinstituttet har laget denne videoen for å formidle informasjon om koronaviruset til barn.

Ta gjerne kontakt på sosiale medier, telefon eller e-post,

enten du bare vil slå av en prat eller om du har spørsmål.

Trykk her for kontaktinformasjon.