Informasjon om Sjømannskirken i Paris og Covid-19

Arrangementer og aktiviteter har vært avlyst siden 12. mars. Nå er vi sakte i gang med å åpne litt opp.

Alle arrangementer i regi av Sjømannskirken har vært avlyst. Mye av vårens program har foregått på internett. 

Nå har vi mulighet til å selge varer, og har derfor en Click&Collect-butikk. i tillegg vil vi arrangere gudstjeneste med en liten kaffe den 14. juni. Dette blir vårt eneste arrangement før sommeren. Så er vi spent på å se hvilke restriksjoner vi må følge når høsten kommer. 

For å ivareta våre besøkende har vi utarbeidet en lokal smittevernplan. Denne planen tar utgangspunkt i både norske og franske råd og retningslinjer. Den vil stadig kunne endres, og vil alltid følge de strengeste retningslinjene fra franske eller norske myndigheter. 

Les lokal smittevern plan her

Vi vil være en omsorgsfull og oppsøkende, diakonal kirke, midt i verdens hverdag.

  • Trenger du noen å prate med, er vi tilgjengelig på telefon og e-post. Du kan også bruke Nettkirken som har et sjelesørgerisk tilbud på nett. Her kan du få chatte med en prest, skrive e-post eller skrive en bønn: nettkirken.no.
  • "Møt oss" også gjerne i sosiale medier, på Instagram og Facebook. Der vil vi være til stede så godt vi kan i denne perioden.

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til mennesker som er i risikogruppen. Lytt til myndighetenes anbefalinger og ta vare på hverandre!

Vi sender ut oppdatert informasjon ettersom situasjonen endrer seg.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev her.

Generell informasjon om koronaviruset,  Covid-19:
På det norske folkehelseinstituttets nettsider kan dere finne informasjon om koronaviruset på norsk og engelsk. På nettsiden til WHO finner dere også informasjon bl.a. om hvordan man best beskytter seg selv. Franske myndigheter informerer blant annet på denne nettsiden: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus

Informasjon til barn:
Folkehelseinstituttet har laget denne videoen for å formidle informasjon om koronaviruset til barn. 

Ta gjerne kontakt på sosiale medier, telefon eller e-post,

enten du bare vil slå av en prat eller om du har spørsmål.

Trykk her for kontaktinformasjon. 

Del