Vernissage: Karianne Gruer Torp

Det er en glede å ønske velkommen til åpning av vårens kunstutstilling "Lysstreif fra Nord"! Nous sommes heureux de vous accueillir à l'exposition d'art du printemps "La Lumiere du Nord"!

1{  "recurrence": "1",  "weekInterval": "1",  "monthYearOption": "1",  "interval": "1",  "weekDay": "1",  "month": "1",  "monthOption": "1",  "startDate": "2018-02-03 19:00",  "endDate": "2018-02-03 22:00"}
03.02.2018 kl 19:00

Vi rigger nok en gang for kunstutstilling, denne gang med den begavede og dyktige norske kunstneren Karianne Gruer Torp. Hun vil selvsagt være tilstede, og vi gleder oss stort! Det blir høytidelig åpning som seg hør og bør, og ut i kvelden blir det levende musikk, lett servering for den som ønsker - og garantert god stemning! Denne lørdagskvelden bør du legge til kirken, og ta for all del med venner og bekjente!

Karianne Gruer Torp har atelier i en ombygget låve ved Steinsfjorden, Ringerike. Hun har lenge jobbet med fjellmotiv og søker stadig dypere inn i tematikken rundt lys, skygger, symbolikk og magi som vi assosierer med de store fjellmassivene. Renheten i fjellet og den åpne himmelen er noe av det hun ønsker å formidle.

Om sitt eget arbeid sier hun følgende: "Vandringer i naturen gir meg god inspirasjon til å prøve å gjenskape lys og stemninger. Jeg ønsker å formidle den rustikke patinaen, og de streif av lys som jeg ser på tur. Mine teknikker med bruk av sandmel fra morenene på Ringerike, har jeg jobbet med i mange år. Maleriene mine er "røffe" og satt sammen av farger som skal balansere helheten. Vi lever i en travel tid. Jeg har et ønske om at de som ser bildene mine, skal få oppleve en stemning som gjør at de senker skuldrene, og kanskje finner et glimt av gjenkjennelse i mine motiver."

Vel møtt!