Velkommen til Sjømannskirken i Paris - Dronning Sonjas kirke- og kultursenter!

HER FINNER DU KIRKEN
Adresen er: 74 Route de Montesson, 78110 Le Vésinet, France
Sjømannskirken i Le Vésinet holder til i en herskapelig villa, kun 20 minutter med tog fra sentrum av Paris.
Nydelige Saint-Germain-en-Laye bare en rusletur/taxitur/3 min togtur unna.

Med forstadtog/RER: Du skal til stoppet «Le Vésinet – le Pecq» som ligger langs linje RER A1 (rød farge) i retning vest (ouest) «Saint-Germain-en-Laye.Sjekk at det lyser ved «Le Vésinet - le Pecq» på lystavlene, for ellers stopper ikke toget på det stoppet. Sjømannskirken ligger tre minutters gange fra RER-stasjonen.

Med bil: Følg adressen, GPS anbefales. Beregn ca en halvtime fra Triumfbuen + aktuell trafikk. Ellers varierende lengde alt etter hvor i Paris du befinner deg.

ÅPNINGSTIDER
På grunn av liten stab og svært varierte arbeidsoppgaver har ikke kirken faste åpningstider, men vi har ulike faste aktiviteter som taco-fredag, småbarnstreff og studentmiddag. I tillegg har vi en rekke ulike kirkelige begivenheter, hjelp og beredskap og drar på hjemmebesøk.
Skulle du ha lyst å stikke innom på en kaffe og en prat sånn plutselig, er det bare å slå på tråden +33967250729 eller send oss en melding på Facebook for å sjekke om vi er her - for det er vi som regel! Vi har også noen gudstjenester i resten av Frankrike.

VÅR HISTORIE
Les om vår historie i historiesidene!

BRYLLUP
Arranger et uforglemmelig bryllup i Paris. Her ligger alt tilrette for en uforglemmelig feiring!

FRIVILLIG
Har du lyst og anledning til å bidra for å skape et samlingspunkt for nordmenn i Paris? Vi trenger frivillige til både små og store arrangement og arbeidsoppgaver. Kontakt oss på: paris@sjomannskirken.no

STØTT OSS
Vi setter stor pris på alle og store bidrag slik at vi kan fortsette vårt arbeid! På denne siden kan du gi en engangs gave eller bli fast giver.

VÅR VAFFELOPPSKRIFT
Vaffeloppskriften til Sjømannskirken i Paris finner du her!

NORSKE VARER
Savner du melkesjokolade, surkål, brunost, fiskeboller eller andre typisk norske varer? Kom innom butikken vår!