TirsdagerArbeidsgruppe

Kom, bli med å brette opp ermene i en viktig dugnad for kirken!

Her er noe for alle å gjøre enten du er strikke-ekspert eller har ti tommeltotter.

Sjømannskirkens arbeidsgruppe er grunnmuren i kirkens dugnadsarbeid med den årlige julebasaren som hovedmål. Julebasaren utgjør kirkens hovedinntektskilde, og dermed avgjørende for dens være eller ikke-være. Fra og med våren 2017, endrer vi litt på gamle rutiner for å gjøre møtene mer praktiske og fleksible, se bare her:

Generasjonsmiks ønsket! Har du tid? Har du lyst? Vil du bidra til kirkens basar med håndarbeid, kranselaging annet kreativt/praktisk arbeid - eller rett og slett bare ditt hyggelige nærver? Eller er du oppvokst utenfor sy- og strikkegenerasjonen, men har lyst til å lære? Her finnes folk som kan de fleste kunster og gjerne lærer bort, så ta med garn og strikkepinner, eller vi kan hente frem symaskin fra kjelleren. Ikke bare nyttig, altså, men veldig hyggelig også! Vi har klar kaffen klokken 10:00! Du tar selv med egen lunsj (mikrobølgeovn tilgjengelig), og skulle du ønske å ta med noe til fellesskapet som salat, kake eller liknende, så kan du selvsagt det. Vi tar med ost/baguetter/kjeks på uorganisert rundgang ettersom det passer. Og selvsagt har vi kaffe og vafler klare til etter lunsj! For økt fleksibilitet og forutsigbarhet, møtes vi nå ukentlig også om våren. Hjertelig velkommen til DEG!

Se kalender for datoer, da det finnes unntak.