Informasjon om Sjømannskirken i Paris og Covid-19

Med utgangspunkt  koronasituasjonen i Frankrike vil vi kontinuerlig vurdere arrangementer og muligheter for å samles på en forsvarlig måte.

Noen viktige hovedpunkter er:

Det er kun mulig for oss pr. idag å samles til gudstjeneste utendørs.

Det er forhåndspåmelding for alle, og vi oppbevarer lister med navn og telefonnummer i 10 dager etter arrangementet.

Smittevernet ved gudstjenester, kirkelige handlinger og arrangement bygger på fem hovedprinsipper:
I. Syke personer skal ikke delta eller være til stede.
II. Gode rutiner for håndhygiene og renhold.
III. Alle deltakere over 6 år må bruke maske ute og inne.
IV. God avstand og minst mulig kontakt mellom personer.
V. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr.

Vi oppfordrer alle som er i risikogruppe til å beskytte seg selv ved holde seg hjemme.

Vi vil være en omsorgsfull og oppsøkende, diakonal kirke, midt i verdens hverdag.

• Trenger du noen å prate med, er vi tilgjengelig på telefon og e-post. Du kan også bruke Nettkirken som har et sjelesørgerisk tilbud på nett. Her kan du få chatte med en prest, skrive e-post eller skrive en bønn: nettkirken.no.
  • "Møt oss" også gjerne i sosiale medier, på Instagram og Facebook. Der vil vi være til stede så godt vi kan i denne perioden.

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til mennesker som er i risikogruppen. Lytt til myndighetenes anbefalinger og ta vare på hverandre!

Generell informasjon om koronaviruset,  Covid-19:
På det norske folkehelseinstituttets nettsider kan dere finne informasjon om koronaviruset på norsk og engelsk. På nettsiden til WHO finner dere også informasjon bl.a. om hvordan man best beskytter seg selv. Franske myndigheter informerer blant annet på denne nettsiden: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus

Informasjon til barn:
Folkehelseinstituttet har laget denne videoen for å formidle informasjon om koronaviruset til barn.

Ta gjerne kontakt på sosiale medier, telefon eller e-post,

enten du bare vil slå av en prat eller om du har spørsmål.

Trykk her for kontaktinformasjon.